Casual Dating

Tytöt

Z varkaus tarinat

z varkaus tarinat

Varkaus - Remove Varkaus filter. Adalmiinan helmi,Olipa Kerran nukketeatteritilassa. Värien hehkua, tapahtumien moninaisuutta… ihmiset eri puuhissa ja eläimet ihmisten asioita hoitamassa…. Mies ja Tango - kesäteatteriesitys. Elämänmakuinen musiikkinäytelmä, kertoo suomalaisen yrittäjämiehen tarinan kehdosta hautaan hyvän musiikin siivittämänä. Iiris ja Tuomo Salmela. Elävän musiikin tanssit klo 20 alkaen. Musiikista vastaa Hannu Auvinen.

Kesä käynnistyy Harjurannalla Puutarhapäivällä! Tarjolla kesäkukkia ja muita houkutuksia puutarhaan. Ostosten lomassa voi nautiskella kyläyhdistyksen kahveista ja osallistua arvontaan.

Salikisoissa jokainen halukas harrastaja pääsee kokeilemaan ottelemista tai liikesarjan tekemistä. Tarkoitus on järjestää mukava ensikosketus Taekwondon kilpailutoimintaan. Jaakko Ryhänen ja Aikamiehet. Jaakko Ryhänen ja Aikamiehet keväisessä viihdekonsertissa Warkaus-salissa. Ensimmäisen kerran järjestettävä uusi ilmaisfestivaali.

Paikalla seudun omia taimi ja kukkamyyjiä. Kansainvälistä museopäivää ja ohjelmallista Museoiden Yötä vietetään Elävän musiikin tanssit klo 20 alkaen. Musiikista vastaa Jussi Seppänen. Tanssiorkesteri Jarmo Tuuri Rammarissa pe Taidevartti on maksuton ja näyttelyyn on vapaa pääsy.

Yleisöopastus Taipaleen kanavamuseon näyttelyyn. Taipaleen kanavamuseon näyttelyn yleisöopastus keskiviikkona Tietoa kanavien rakentamisesta ja elämästä kanavan rannoilla. Dekkarien Yö Varkauden museoissa Museot auki klo Tähdet, tähdet -kilpailun vuoden huippukolmikko valtaa nyt kukin oman bändinsä kanssa Sahala Areenan. Musiikista vastaa Jorma Kotilainen. Tule viettämään päivä Harjurannalla, tutustu kylän upeisiin luontokohteisiin ja vieraile maatilalla.

Illalla Kylätuvalla musiikkia ja ohjelmaa.

...

Read More