Casual Dating

Tytöt

Pimpin nuoleminen seksifoorumi

...

YLEISURHEILU TULOKSET PATTAYA HUORAT

Hänen suustaan kuului sellaisia ääniä, joista ei voinut erehtyä. Hyvää teki ja orgasmin kourissa painiskeltiin. Minua ei huomattu siinä hässäkässä. Otin kaikessa hiljaisuudessa pakkia ja väistyin takavasemmall-Hämmentyneenä. Perhana, omakin kaluni oli kyllä koko lailla terhakkassa kunnossa näkemästäni.

Päätin kuitenkin pitää sen päätöksen, etten sentään ala koiran kanssa napalangoiksi. Hommani jatkoin työmaalla, kuten en olisi mitään nähnyt. Nämä biginihyökkäykser alkoivat toistua ja vihjaavat, suorastaan härskit puheet lisänä, saunapyyntöineen alkoivat jo häiritä omaakin työskentelyäni.

Neidille sai yksi sulhaspoika riittää. Minulle riittäköön laskun esittäminen. Itse olen tuollaisesta tilanteesta vielä joutunut vain unelmoimaan, että pääsisin ihan livenä katsomaan, kuinka Nainen Nauttii Tämä tarina oli kieltämättä hauska!

Mutt a varmaan aika harvat naiset miehistä puhumattakaan panettavat itseänsä koirilla. On minullakin koiria ollut ja olen ollut muutenkin koirien kanssa paljon tekemisissä, mutta eivät ne uroskoirat minun kokemukseni mukaan tule yhtäkkiä nuolemaan pillua suihkun jälkeen tai muuta vastaavaa. Tai sitten minulla on ollut harvinaisen siveitä koiria. Kannattaa hieroa itseensä jotain mitä koirat tykkää syödä. Sellaista ne nuolee mielellään. Ajatelkaas, jos vuotta sitten olisi joku nainen nähty tyydyttämässä itseään, liekö viety hourulaan?

Olin kerran lomalla ja keskellä viikkoa yksin mökillä, tuli mentyä alasti viltin päälle ottamaan aurinkoa, koira tuli myös ja alkoi vähitellen kiinnostumaan pillustani, kun selällään makailin. Alkoi nuolemaan, ensin varovasti ja sitten tehokkaammin, hitaasti ja koko kielellä vetäen, ajattelin, että nuolkoon nyt kerrankin, liekö nyt niin iso synti.

En yhtään ihmette niitä, jotka ovat siihen makuun päässeet ja koukkuun jääneet, niin tehokasta toimintaa oli, alkoi vielä työntämään kieltä sisäänkin- ja pitkälle. Niin ja yksi julkinen salaisuus on se "handjob" jota jopa rouvatkin suoritta perheen uroskoirille. Ei ole enää com vaan org Hakusanaksi googleen brutal5. Yllätin vuokraemäntäni nuolettamasta pilluaan kun sen mies oli pannut sitä ennen töihin lähtöä.

Sen jälkeen naitiin sitä aamuisin koiran kanssa kahdestaan. Joskus mietin että halusikö se minua vai takasiko vain vaitioloni. Minulla oli kerran viikonlopun mittainen hoito. Nainen jolla oli uroskoira. No minä nuolin naisen pillun aina ensin ja kun kyse oli uudesta tutavuudesta. Tuli sitä pantua monta kertaa päivän mittaan ja aina nuoltua välillä omat muutaman tunnin sisällä olleet mäiskeetkin pois.

Kävin väliilä kotona, pari tuntia pois ja taas nuoleen tosi mäiskeistä p llua, jota saisin k llin taas tanaan. Naitiin ja nukahiin,aamutunneilla heräsin,ajoin koiran pois sänkystä ja aloin nuoleen taas tavaraa, nyt ihmettelin tavara outoa hajua. En vaan antanut sen häiritä oli mikä käry. Hyvältä maistu ja ku"li ako herätä. Tehtyäni temput kävin suihkussa naisen kanssa.

Syötiin ja taas sänkyä kohti, kun tajusin mikä siälä pill ssa tuosu oudolle. Koiran ruokakupissa oli sama käry. He veti nainen oli nuolettanut itseään yöllä koiralla, kun nukuin Aamulla pillu ei ollut kovin limainen, koira oli nuollut minun ja omat mehunsa. Edellisenä päivänä minä varmaan nuolin omani ja koiran mäiskeet. Se siitä hoidosta, ei tulle enään annettua edes hyvästit panoja. Tai nainen ihmetellä miksi lähdin, kun muutin mieleni ruokapöydän ja makuuhuoneen välillä.

Niin, valitettavasti tää on tosi tarina, hyvä opetus kylläkin. Hölömö mies, hyvät vitut jätit naimatta. Mitä se sulta on pois, jos joku toinen otus välillä käy köntsimässä? Olitko mustasukkainen koiralle vai miksi et pitänyt että koira tuurasi sinua?

Olin pari vuotta sitten kesälomareissulla pienellä paikkakunnalla. Tarkoitus oli käydä pankkiautomaatilla. Jäin sitä ennen nurkan taakse polttamaan tupakan.

Automaatille tuli yksi nainen koiransa kanssa. Hän ei huomannut minua. Oli aika hyvän näköinen keski-ikäinen nainen. Yhtä-äkkiä koira laittoi kuononsa naisen hameen alle. Kuulin naisen sanovan "Ei nyt" ja työnsi koiran kuonon pois. Jos ei nyt niin ilmeisesti myöhemmin. Tapaus on jäänyt mieleen ;-. Sairasta sakkia, hyi helevetti sentään!! Kuten sinäkin, kun luet näitä. Heräsin kymmeniä vuosia sitten vanhempieni sängystä. Äiti oli sekarotuinen, keskikokoinen.

Katsoin varovasti peiton alta muualle. Äiti puotti itseään sängystä tylysti. Toivon, että äitini olisi nuollut jotain ääneen. Muuttuu rangaistavaksi vasta siinä vaiheessa jos eläin kärsii tapahtuneesta. Asia on siinä määrin tabu ettei siitä avoimesti puhuta. Vastaa alkuperäiseen viestiin Koira nuoli äitiäni Tämä on tosi tarina ja tapahtui kymmeniä vuosia sitten. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Toinen ääripää on se, että mä oon kyllästyny enkä tullu ollenkaan. Näin kävi tai meinas käydä yhden tytön kanssa useamminkin. Fyysinen kunto loppu ennen miehistä kuntoa. Saattaa olla että oli "hyvä nosto". Arvostan edellisen viestin rehellisyyttä, mutta epäarvostan tota persekikkailu kohtaa.

Minkä vitun takia joku ihminen ees haluaa lipoa toisen ihmisen persereikää kielellään? Lick a shot , Älkää olko niin estoisia, hyvät herrat. Rim job rules, puolin ja toisin. Nimimerkillä "Mäkin haluun persettä": En tiiä oonko leijunu aiemmin topicissa jotain vai kertonut ihan todenmukaisen kuvauksen seksielämästäni, mutta tämän hetkinen raportti voitaneen tiivistää lauseeseen; "panen vähän mutta huonosti".

Jengi harrastaa jotain seksiä täällä. Mulle riittää kyllä ihan se noukkarin stimulointi: Noi miehen peräaukkoon kohdistuvat hommat, kyl vähän pysäytti Voi olla, että en oo vaan tarpeeks avarakatseinen, mut en digaa ajatuksesta Kirjaudu tai liity jäseneksi vastataksesi.

VAINPORNOA POIKA PANEE ÄITIÄÄN