Casual Dating

Tytöt

Gfe seuralainen http www fkk artemis de

Ne jotka polttavat tunnistaa helposti siitä että röökiä palaa suht usein kun kävelet heidän ohi siellä. No jos oli jo kahdeksas kerta lyhyen ajan sisällä, niin suosittelen kyllä minäkin mestan vaihtoa: Ihan jo sen vuoksi, että Saksassa on paljon muitakin hienoja kaupunkeja ja kaikista isoista kaupungeista löytyy vastaavia mestoja kuin Artemis. Itse voisin suositella Munchenia, todella hieno kaupunki ihan muutenkin ja sieltähän löytyy myös ihan tuoretta rapsaa täältä foorumilta.

Tai jos Saksa kyllästyttää, niin käypäs Madridissa tai Barcelonassa seuraavaksi. Molemmissa riittää nähtävää yllin kyllin ja prostituutti tarjonta on myös hyvää, eikä hintatasokaan ole paha. Matkailu avartaa, vai mitä sanoisit Tampereen Poika: Sehän pitäis joskus lähteä samaan aikaan Artemikseen kun tunnet tytöt ja niiden metkut niin hyvin. En kyllä sulje pois sitä jos joku haluaisi joskus mennä samaan aikaan Artemikseen.

Tuo on niin loistava paikka että kyllä siellä viihtyy. Jos sä denzel olet nyt menossa, niin muista kirjottaa rapsaaki. Yritän säästää seuraavaan matkaan ja testata muita eri FKK klubeja. Tuli oltua Artemiksessa torstai ja perjantai. Voisi näin jälkeen päin kirjoitella siitä tuoreita kokemuksia. Torstaina oli paikan synttärit. Meno muuttui jossain kohtaa iltaa hulluksi, kun ihmisiä oli niin paljon. Päivällä kun porukkaa ei vielä ollut paljon, otin puolen tunnin ajan Valescan kanssa.

Tyttö oli ottanut tatuointeja, muuten sama fitti kroppa ja söpö ainainen hymy, sekä palvelualttius olivat kuitenkin säilyneet ennallaan. Oli kivaa panna pitkästä aikaa. Ulkona oli tarjolla paljon erilaisia grilliherkkuja pitopalvelun toimesta.

Ilotulitteitakin ammuttiin yhdessä kohtaa iltaa. Ilmaista Heinekeniä tuli litkittyä ihan tarpeeksi. Sattuipa siinä suomalaistakin juttuseuraa yhdessä vaiheessa iltaa.

Yöllä myöhemmin törmäsin taas Afrikan tähteen. Eli tyttöön, joka käytti nimeä Kimi. Otettiin tunnin gfe setti huoneessa. Palvelu oli taas erinomaista ja tyttö sai äkkiä vehkeen toimiin hyvästä jurrista huolimatta, kun aloitettiin hommat tuttuun tapaan 69 asennossa. Tuntui taas ihan liiankin hyvältä hänen piukassa pillussa, mutta kestin sentään yli puoli tuntia aktionia ennen kuin maattiin ja halailtiin loppuaika. Poistuin vähän myöhemmin klubilta tyytyväisenä, vaikken sinä päivänä uusia tyttöjä kokeillutkaan.

Perjantai oli mukava siitä, että paikka oli taas rauhallisempi. Menin jossain kohtaa loungessa söpön blondin viereen makaamaan ja tekemään tuttavuutta. Mandy 27v, timmikroppainen tyttö Itävallasta. Erittäin huomaavainen neito ja osaa tarvittaessa olla villimpikin tapaus sängyssä.

Kokeilin hänen kanssaan ekaa kertaa panojen lisäksi cif. Otti hyvin satsit naamalleen, vaikka osa lensikin lattialle. Myöhemmin yöllä Sharon niminen 23v punapää Unkarista tuli halailemaan ja pussailemaan ehdottamalla huoneeseen menoa. Otin vain puoli tuntisen ja silläkin hinnalla sai panna tyttöä sydämmen kyllyydestä. Teki alussa selväksi, että tunnin ajalla olisi tehnyt jonkinnäköistä spesiaalia. Tämän tytön jälkeen kävi sitten reissun ainut huono tyttökokemus saksalaisen Sani nimisen n.

Sai häntäkin panna, mutta palvelu oli kehnoa ja hopun omaista. Lopetettiin hommat kesken ja tuli maksettua pienet oppirahat. Toivuin kuitenkin tästä tapauksesta jonkin ajan päästä, kun näin taas Mandyn ja otin häntä heti kädestä kiinni.

Ymmärsi että haluan häntä nyt ja kohta oltiinkin taas yläkerrassa panemassa. Meillä kai vain kohtasi kemiat todella hyvin ja nautittiin toistemme seurasta pidempäänkin kuin puoli tuntia, vaikka maksoin normaali puolikkaasta. Yöllä tutustuin erään kanadalaisen kanssa, joka osottautui alan miehiksi ja meni varmaan kolme tuntia jutellessa kaikesta mahdollisesta. Kello oli noin puoli viisi yöllä ja siinä ihmeteltiin ehtisköhän molemmat vielä tyttöjen kanssa huoneeseen. Kimi tuli sitten yhdessä kohtaa halaamaan ja olin myyty.

Ehdittiin vielä heittämään sellainen parinkymmenen minsan setti huoneessa kun mentiin yläkertaan. Tuntui vähän kun olis lasta tehny kun halutti panna lujaa vielä viimesen kerran ennen paikan sulkeutumista.

Kanukki oli näemmä myös löytänyt hyvän tytön, kun törmättiin vielä samaan aikaan yläkerrassa poistuessa. En osannu laskee montako kertaa PT pani kahden päivän aikana mut kullissa voi olla arkuutta. Tuli käytyä ja nyt täysin raiskattu olo. Munassakin massiivinen verenpurkauma, kun joku thaikku lutkutti varsin innokkaasti. Täytyy varmaan kasvattaa kivekset, että osaan kaljapäissäkin sanoa ei.

Tänään välipäivä ja huomenna uusiksi. Jooh tuli taas käytyä ja nyt keskiviikon totuttuun tapaan tytöt olivat pukeutuneet sangen seksikkäisiin alusvaatteisiin. Tuli illan aikana pantua moldovalaista koulutytöksi pukeutunutta Evelyniä, unkarilaista Sharonia ja kahta bulgarialaista.

Tapasin myös ruotsalaisen Göranin, jonka kanssa tuli lätistyä paskaa monesti illan aikana. Vanha ukko, joka ei tietääkseni nussinut kertaakaan koko illan aikana taisi olla homo.

Täytyy varmaan lykätä lähtöä parilla päivällä, että pääsen kokemaan millainen meno on lauantaisin. Kännykällä nyt nopeasti loruilin jotain. Jos toi läski on se yks kotka, niin hyi helvetti. Olen Artemiksessa vaan kaksi huonon näköistä naista nähnyt ja jostain syystä tuo yksi läski on aina siellä, en panisi missään tapauksessa.

Evelyn Moldovasta on helvetin heru ja outo, en pannut, koska tytön ulkonäkö ei muhun iskenyt. Toi on naurattanut vielä jälkeenpäinkin omista heitoistaan. Artemiksen thaikkuihinkaan en välttämättä koskis. Ei ainakaan syksyllä ollut kovin pantavia. Sharon Unkarista on ihan jees, en välttämättä silti panisi uudestaan. Varmaan olisi informoivampaa kanssaturskille jos listaisit niiden tyttöjen nimet ja kansallisuudet ketä panit, sekä kertoisit vielä millaiset panot oli. Ole siellä lauantaikin ja rapsaa tytöistä, ei ketää kiinnosta ruotsalaiset kanssa turskat tbh.

Joo kirjoittaisin muuten, mutten muista läheskään kaikkien tyttöjen nimiä: Jokatapauksessa helvetin hieno klubi on kyseessä, ja on mielestäni erittäin haastavaa löytää koko paikasta paskalla asenteella liikenteessä olevia tyttöjä.

Asia taitaa olla nyt niin, että meikäläisen seksit suomen päässä ovat nyt osteltu ja jatkossa suunnistan ulkomaille. Tuli reilut e takkiin Artemiksessa. Pysyin myös alkuperäisessä suunnitelmassa ja lensin pois jo perjantaina. Seuraavan kerran Artemikseen suunnistan varmaankin kesällä ja jos saisin vaikka velipojan houkuteltua myös mukaan. Kannattaa tutustua Saksassa muihinkin klubeihin. Itselläni FKK Artemis ei mahdu top vitoseen. Varsinkin palvelun laatu ja tyttöjen asenne ovat monesti muualla paremmat.

Artemis on vaan sellainen turistirysä, että löytyy juttuseuraa muista turskista panojen välissä. Hajoais pää välittömästi jos joutuu pelkkää saksaa kuuntelemaan.

Monesti siellä suomeakin kuulee. Niin kuin löytyy tarpeeksi turisteja noista muistakin mainitsemista paikoista. Englantia noissa paikoissa enimmäkseen puhutaan, tytöt kun harvoin puhuvat saksaa. Noin peukalosääntönä klubeista voi sanoa että mitä enemmän vakioasiakkaita sitä parempi palvelu tytöiltä. Turistirysien äiti, FKK Palace Frankfurtissa, on tänään surkeuden huippu just tästä syystä, asiakkaat ovat vain turisteja jotka tyytyvät "mihin vain", kunhan pääsee sänkyyn tytön kanssa niin se riittää.

On noissa muissakin klubeissa aina joo ulkomaalaisia, vähintäänkin ulkomaalaistaustaisia saksalaisia. Englantia enemmän varmaan kuulee kuin saksaa. Tietenkin myös osa hupakoista puhuu mieluummin englantia, koska he eivät kai osaa niin hyvin saksaa.

Itse juttelen ennemmin hupakoiden kuin turskien kanssa. Joskus tosin tapaa samanhenkisiä miehiä, joiden kanssa juttelee mielellään pidempäänkin. Artemiksessa tuli kerran erään amerikkalaisen ja kerran erään kanadalaisen kanssa juteltua tunteja.

Siinä tuli aika paljon infoa Berliinistä. Vaikuttaa aika hyvältä paikalta. Hyvällä sijainnilla siistiä hotellia berliinissä? Riippuu mikä on sinulle hyvä sijainti. D Jos Artemiksen kannalta hyvä sijainti, niin suosittelen Charlottenburg kaupunginosaa. Duunireissulla Berliinissä ja sattui olemaan vapaa ilta tiistaina.

Tyttöjä oli paikalla mielestäni yllättävänkin paljon ollakseen arkipäivä. Myös turskia oli riittävästi, Artemis on turkkilaiskomennossa eli heitä siellä riittää sekä myös venäläisiä ja italialaisia joiden toiminta on D Katselin tilannetta 1. Juttelimme vähän aikaa niitä näitä ja sitten yläkertaan huoneeseen. Puolituntinen sisältäen laadukkaan OWO: Oli mahtava fiilis laueta doggyssä samalla katsellen peilin kautta kauniita kasvoja.

OK sessio kaiken kaikkiaan vaikka ehkä hieman mekaaninen. Siirryin alakertaan wellness-osastolle "Finnische Saunaan" jonka jälkeen istuin alakerran baarissa jäähdyttelemässä vesilasin äärellä. Paikalle tuli melko lyhyt tummatukkainen tyttö josta en aluksi ulkonäön perusteella innostunut mutta hän osasi vetää oikeista naruista ja juttumme synkkasivat mukavasti joten suuntasimme yläkertaan.

En muista hänen ikäänsä mutta veikkaan vuotta. Ollut Artemiksessa todella pitkään, heti alusta lähtien eli melkein 10 vuotta mutta pitänyt kuulemma välillä pitkiäkin taukoja. Erittäin mukava tyttö ja täysillä mukana asiakaspalvelussa. Huoneessa huomasin etteivät hänen mainostamansa suihinottotaidot olleet valetta. Todella mahtava ja pitkäkestoinen OWO sekä tietenkin naintia päälle. Tunnelma huoneessa alkoi lämpenemään sen verran että hän laittoi välissä tuulettimen päälle ja ikkunan auki: Yhteenvetona Shiva oli päivän positiivisin yllätys.

Pientä lisähaastetta tuotti ettei hän osannut englantia juurikaan mutta ymmärsimme toisiamme myös saksaksi. Kävin jälleen nopeasti saunassa mutta en jaksanut kauaa katsella italialaisten elämöintiä joten takaisin 1. Juttelin useampien tyttöjen kanssa ja noin tunnin jälkeen alkoi taas olla virtaa. Olin vilkuillut illan aikana todella hyvärunkoista blondia jonka huomasin portaikossa ja menin juttelemaan.

Asiat luistivat mukavasti joten huoneeseen.. Taisi sanoa iäkseen 29 v. Ei liikaa tatuointeja vaan pelkkä tramp stamp alaselässä. Ajattelin yläkertaan mennessäni että asenne huoneessa on tuskin yhtä hyvää kuin Shivalla mutta Brigitta yllätti tässä asiassa positiivisesti.

Hyvä OWO ja naintia monessa asennossa. Kun kyseessä oli jo kolmas kierros muutaman tunnin sisällä niin aika pitkään sai pumpata ennen kuin tulin mutta sitäkin lujempaa. Jälleen välisauna ja 1. Olin jo lähdössä pois kun tummatukkainen tyttö tuli juttusilleni. Olin törmännyt häneen jo useamman kerran illan aikana ja koska hän vaikutti mukavalta, ajattelin että neljäs kerta on vielä nähtävä. Kaylin tai Aylin tms. Brunetti, kauniit kasvot, hyvät luomutissit ja silkinpehmeä iho.

Olemukseltaan melko naapurintyttömäinen mutta: Ok OWO mutta muuten aika mekaaninen suoritus. Lähti itseltäkin fiilikset kun huomasi ettei tyttöä kiinnosta. Päivän neljäs kuti lähti mutta oli kovan työn takana. Pesujen jälkeen istuin vielä hetkisen aikaa baarin puolella ja juttelin pitkään romanialaisen tytön kanssa joka kertoi olleensa Wienin Golden Timessa ennen Artemista mutta piti Artemista parempana paikkana.

Enpä tiedä sitten, kuten eräs toinen tyttö sanoi; 10 päivää on reissutyöläisenä maksimiaika minkä pää kestää. Jos kaikki raha tulee omaan taskuun, suosituimmat tytöt pääsevät aika mukaville päiväansioille. Toki joutuvat ottamaan melaa kertaa päivässä useampaan reikään joten kyllä sekin työstä käy: Pientä pilkunviilausta, mutta se on 2. Moro ja hyvä kun kirjotit rapsan. Luin että kävit viimeksi , eli noin vuosi sitten ja lupailit pitää pari vuotta taukoa, ei tainnut onnistua. Itse kävin viimeksi lokakuussa ja tekisi kovasti mieli käydä tänä kesänä taas Berliinissä seikkailemassa.

Tällä kertaa ehkä muuallakin seksiä ostamassa, mutta Artemis on silti vaan niin hyvä paikka, vaikka on saanutkin osakseen kritiikkiäkin näiden tyyppien toimesta, jotka käy muillakin FKK klubeilla Saksassa. Artemiksessa on silti mielestäni ehkä paras eksoottisin kokoonpano, jos näin voisi sanoa. En ole löytänyt vielä yhtääkään pantavaa ebony tyttöä Artemiksen ulkopuolelta, enkä myöskään tsekkiä, tai venäläistä.

Kai ulkotilat oli jo auki? Ne on parhaat chillaamiseen ja kiva panna välillä niissä ulkona olevissa panopaikoissa. Tarkoitin, että muilla FKK klubeilla Saksassa en jostain syystä ole löytänyt niitä hottiksia tästä kategoriasta. Ei siellä mitään "parittajaa" ole ottamassa välistä. Tytöt maksavat sen pääsymaksun asiakkaiden tapaan. En ole varma onko se heillä korkeampi. Jotku tytöistä tosiaan asuvat siellä ylimmässä kerroksessa. Moni kuitenkin poistuu klubilta joko myöhäisillasta päivävuoron jälkeen, tai sitten aamuyöstä yövuoron jälkeen.

Berliinissä on kuitenki suht edulliset vuokrat, mitkä hyvin pärjäävä ilotyttö kuittaa helposti. Brunetti Tapasit ilmeisesti Kylie nimisen tsekin. Kaunis nainen, huono asenne.

Mitä ne italialaiset siellä metelöitti? Kiitos Poika Tampere, Kylie se oli eikä Kaylin ja kuvauksesi pitää paikkaansa. Muutaman tytön tunnistin edellisiltä käynneiltä mutta valtaosa oli uusia kasvoja. Aika suuri vaihtuvuus tuntuu olevan ja tytöt kiertävät klubilta toiselle. Paljon "vanhoja" konkareita oli poistettu myös Artemiksen nettisivuilta, mm. Ivi Saksa , Laura Saksa , Katja Venäjä sekä monissa yhteyksissä ylistetty Tsekki Nina joka ei kuulemma ole ollut Artemiksessa tänä vuonna enää lainkaan.

Onko joku törmännyt Ninaan muilla klubeilla vai lopettikohan kokonaan? Eksotiikkaa oli aika vähän tarjolla, nyt ei paikalla ollut yhtään tummaa tyttöä ja aasialaisistakin ainoastaan se kuluneen näköinen thaikku johon en koskisi pitkällä tikullakaan.

Viikonloppuöisin valikoima olisi tietenkin runsaampaa. Ulkoalueelle ei ollut tarvetta, sää oli Berliinissä niin surkea että kaikki pysyttelivät sisätiloissa. Joku tytöistä sanoikin että se otetaan käyttöön lähipäivinä heti kun kelit paranee.

Noista tyttöjen asuinolosuhteista vielä, mulla on sellainen käsitys että klubin managementti edellyttää että muualta kuin Berliinistä tulevat tytöt asuvat klubilla koska pelkäävät että tytöt tekevät privaattikeikkaa Artemiksessa tavattujen asiakkaiden kanssa. Tyttöjä on helpompi kontrolloida kun asuvat paikan päällä. En ole muuten sattunut saapumaan klubille tai poistumaan sieltä samanaikaisesti heidän kanssaan mutta en tosin ole ollutkaan klubilla koskaan aamuviiteen saakka.

En ole löytänyt vielä yhtääkään pantavaa ebony tyttöä Artemiksen ulkopuolelta Tämä on todella yllättävää, koska minulla on kyllä ihan erilaisia kokemuksia. Esimerkiksi Oasessa oli viimeksi useampikin todella pantavan näköinen tumma ja yhtä tuli ajeltuakin. Ja aiemmillakin reissuilla on kyllä hyviä tummia löytynyt, klubista riippumatta.

Toivottavasti kesällä parempi tarjonta eksotiikan suhteen. Ja joo, ei ole vielä ihan kesäkelit Saksassa. En ole varma, mutta en usko että se ihan niin tarkkaa on. Tytöt luultavasti saavat halutessaan asua siellä ja osa varmaan mieluummin asuukin. Ne nyt ainakin jotka asuvat ulkomailla ja käyvät siellä vain tietyn aikaa kerrallaan. Olin viimeksi valomerkkiin asti kun lähdin samana aamuna paluulennolle. Silloin tyttöjä lähti autoilla ja muutaman tytön tunnistin jotka käveli kanssa viereiselle Westkreuzin S-juna asemalle venaamaan junaa.

Nuo tytöt ei ainakaan olleet Saksasta kotoisin. Tämä on todella yllättävää, koska minulla on kyllä ihan erilaisia kokemuksia. En nähnyt Oasessa kuin pari tummaa ja kemiat ei oikein natsanneet niiden kanssa. Darmstadtin paikassa näin sisään mennessä melko sexyn tumman joka puhui mulle jotain saksaksi, mutta en tiedä lähtikö hän kun en nähnyt sen jälkeen.

Ok, ilmeisesti joku turska jäänyt Ninaan pahasti koukkuun. D Itse en hänen kanssaan ole peuhannut mutta kaikesta hehkutuksesta päätellen palvelu täytyy olla kunnossa ja kovasti hänellä tuntui olevan vientiä klubilla. Mun mielestä se oli juuri Nina joka huuteli tuolla "Hunajapupua" eli suomalaisiakin asiakkaita hänellä on ollut.: Artemiksen ulkoalue on aika mielenkiintoisesti sijoitettu kun junaradat menevät aivan vierestä niin S-Bahnista voi jo tutkailla ketä on paikalla.

Muutenkin, lienee melko hauska näky Westkreuzin asemalla aamuisin kun useita pantavan näköisiä tyttöjä odottelee aamun ekaa junaa. D Sinänsä Artemiksen sijainti on hyvä varsinkin jos asustelee Kudammin liepeillä ja niin kauan kun vanha Tegelin lentokenttä on käytössä. Turkkilaisia taksikuskejakin jaksaa aina hymyilyttää kun hyppää autoon ja sanoo kohteeksi Artemiksen. Joo Nina oli ihan helmi. Mulla on pari rapsaakin hänestä tässä ja berlini nyt- triidissä. Ne menee niin nopeasti ohi ja sitä ulkoaluetta ympäröi ne korkeat aidatkin.

Hauskempi on se kävely juna-asemalta sinne. Ei taida ohiajavien olla vaikea arvata mihin mies on menossa. D Tarkoitatko Kummdamilla kurfurstendamm katua? Se onkin yksi Berliinin tunnetuimpia ja omiakin suosikkeja. Tuosta kävelyreitistä taidettiin käyttää ISG: D Kurfürstendammia tarkoitin, sakut itse lyhentää sen Kudammiksi. Onko PT tai joku muu törmännyt Artemiksessa Priscillaan?

Itse olen ollut hänen kanssaan muutama vuosi sitten mutta viime reissuilla ei ole enää näkynyt. Kuva on kuitenkin vielä kotisivuilla. Blondi, pitkä ja riittävän kokoiset silikonit sekä koko selän peittävä tatuointi. Eli juuri niin pornotähtilook kuin vaan voi olla kauniilla naamalla höystettynä.

Syntyperäinen berliiniläinen eli tuskin on siirtynyt muihin kaupunkeihin. Liikkuu usein Chanelin ja muiden saksalaisten seurassa. Chanel oli nytkin paikalla mutta Priscillaa ei näkynyt. Olisin napannut hänet välittömästi jos olisi ollut paikalla. Artemis alkaa olla jo tuttu. Itse kävin Artemiksessa ja ylipäätään millään Saksan klubilla kuukausi takaperin maanantaipäivänä.

Oli päivä aikaa ennen velvollisuuksia, niin pakkohan se oli mennä katsomaan minkälainen pahuuden pesä on kyseessä. Onneksi olin lukenut raportteja jo etukäteen, niin tiesi vähän mitä odottaa. Taisin olla paikalla jo puolen päivän jälkeen ja kyllä vähän paatunuttakin turskaa jännitti mennä sisään. Kassalle maksu ja ystävällinen kassatyttö kaivoi kylpytakin ja släpärit esiin ja ei muuta kuin pukkariin.

Pukuhuoneeseen mennessä tuli jo selväksi, että tyttöjä riittää. Kävin suihkussa ja lähdin vähän kiertelemään paikkaa ympäri. Menin ensimmäiseksi alakertaan ja siellä jo joku Turkin tyttö yritti kovasti saada huoneeseen lähtemään, mutta olin päättänyt että katselen ihan rauhassa koska aikaa oli ja rahaa oli varattu riittävästi viiteen, kuuteen kierrokseen. Alakerran kierrettyäni siirryin baarin puolelle ja vähän yllättyin, ettei siellä niitä tyttöjä nyt ihan hirveästi ollut, ehkä noin Toki maanantaipäivä ei varmaan ole se vilkkain mahdollinen.

Paikalla oli runsaasti saksalaisia erittäin iäkkäitä papparaisia ja syykin selvisi, kun juttelin yhden viisikymppisen paikallisen turskan kanssa. En nähnyt muuten yhdenkään papparaisen menevän yläkertaan, että tulivat varmaan vaan pitämään eläkeläisukkojen kokousta sinne joka maanantai. No, kävin hakemassa baarista juotavaa ja asetuin vähän sivummalle katselemaan meininkiä. Muutama ei niin himoittava tyttö kävi juttelemassa ja kohteliaasti sanoin, että katselen rauhallisesti ympärilleni.

Kohta havaitsinkin baaritiskillä aivan jumalaisen kauniin saksalaisneidon, jolle vinkkasin silmää ja hän viittoili juttelemaan. Muna oli pystyssä takin alla jo valmiiksi, niin pakkohan se oli kerroksiin lähteä. Päätin ottaa tunnin ajan aluksi, koska eka laaki tuppaa muuten menemään vähän hukkaan.

Tyttö esittäytyi mielestäni Xeniaksi tai Xaniaksi tai jotain sinnepäin ja oli kokemuksena hyvä, päivän toiseksi paras. Tunti meni siivillä ja oli ihan hyvät panot ja pari kutia.

Ensimmäisen setin jälkeen menin takaisin baariin ja pidin vähän taukoa tyttöjä katsellen. Juttelin myös yhden viiskymppisen saksalaissedän kanssa ja kyselin suosituksia.

Suositteli yhtä blondia, jota olinkin jo katsellut jo aikaisemmin. Olisikohan totellut nimeä Lina tai jotain sinnepäin. Oli kuulemma autokoulun opettaja siviiliammatiltaan ja ihan saksalainen myös ja käsittääkseni jopa paikallisia. Blondin kanssa oli ihan ok pano, ei mitään tajunnanräjäyttävää mutta ihan hyvää seksiä. Toisen keikan jälkeen lähdin jälleen baariin ja katselin herkkuperseitä taas hetken aikaa, kunnes näin yhden kiharahiuksisen taskuvenuksen tulevan edelliseltä keikalta.

Olin katsellut sitä järkyttävän upeaa persettä jo aikaisemmin baarissa ja huomasin että tytöllä on vientiä. Oli pakko sitten iskeä heti kiinni portaissa, ettei joku muu ehdi väliin. En kerinnyt edes nimiä kyselemään vaan suunnattiin yläkertaan. Jostain syystä olin ihan käsittämättömän kiihottuneessa tilassa ja tulin aivan liian nopeasti ja se leikkihän loppuu tuolla silloin lyhyeen.

Ajattelin, että kun kolme kutia jo takana niin ei kai se kovin helpolla voi irrota mutta voi näköjään. Mimmin asenne oli koko porukan huonoin ja selvästikään meillä ei kemiat natsanneet yhteen.

Siinä päätin, että tuolla on pakko ensin jutella tytön kanssa miten juttu luistaa ja sitten lähteä vasta sopivan kanssa kerroksiin. Tämän setin jälkeen menin jälleen baariin ja siellä oli ruoka-aika alkamassa niin ajattelin vetäistä vähän välipalaa ja ruokana oli jotain thaikkutyyppistä kanaa ja riisiä sekä jotain leivitettyjä possunleikkeitä. Oli jotenkin surrealistinen fiilis syödä paikassa, jossa oli niitä kasikymppisiä saksalaisia herroja kylpytakit päällä pöydissä ja naapuripöydissä alastomia misuja syömässä ihan kuin se olisi ihan normaalia arkipäivää.

No, myönnetään että koko päivän oli ehkä vähän surrealistinen fiilis ja heräsi vaan toive siitä että Suomessakin voisi olla tuollaisia paikkoja. Sitä pelkoa tuskin kuitenkaan on. Syömisen jälkeen palasin jälleen baariin ja yritin jutella yhden kauniin moldovalaisen kiimaperseen kanssa, mutta juttu ei selvästikään luistanut eikä hän tuntunut pitävän minusta, niin en lähtenyt typyn kanssa yläkertaan.

Aikani istuttuani baaritiskillä tuli sellainen kolmevitonen oikein pirteän ja hyvännäköinen saksalaiskissa juttelemaan ja meillä luisti juttu heti ensilauseista lähtien erittäin hyvin.

Vaikkei hän ulkonäöllisesti ollut ihan sitä ykköskastia, niin erittäin pantava kuitenkin. Minulle kuitenkin tärkeintä on oikea asenne minua kohtaan ja tällä tytöllä sitä riitti. Päätin sitten, että tämän mimmin kanssa pitää lähtee panoille ja niin myös tehtiin. Se paljastuikin päivän parhaaksi päätökseksi ja meillä oli oikein kiimainen puolituntinen.

Nimeä en saanut muistiin, mutta ikää olis tosiaan reilu 30 ja kuulemma saksalainen jostain muutamien satojen kilometrien päässä Berliinistä. Ajaa kuulemma joka päivä Artemikseen, kun tulee töihin, koska kotona odottaa joku vuotias tytär.

Vaikka takana oli jo neljä paukkua päivän aikana, niin viides irtosi tämän mimmin kanssa huoletta. Nälkä kasvoi syödessä ja mieli olisi tehnyt vielä enemmänkin ja patejakin olisi varmaan riittänyt, mutta sitten kello alkoi olla sen verran että piti lähteä velvollisuuksien pariin.

Olisikohan kello ollut seitsemän kieppeillä alkuillasta, kun sitten vetäydyin pukuhuoneeseen suihkuun ja pukeutumaan. Tällöin näytti siltä, että iltavuoron tyttöjä oli pikkuhiljaa tulossa lisää baarin puolelle ja varmaan olisi löytynyt uusia tuttavuuksia, mitä ei päivällä näkynyt.

Summa summarum, mielenkiintoinen paikka ja ihan hyvä kokemus, mutta jotenkin saan ehkä enemmän irti kunnon GFE-sihteereistä parin tunnin treffeillä vaikka täällä Suomessa.

Muutamat tytöt oli noista ihan kivoja, mutta peruspalveluun ei tuntunut kuuluvan kunnon GFE: Paikkana voi suositella sillä mentaliteetilla, että kokeilee miten tuollainen itselle sopii. Itsellä nyt ei mitään pakottavaa tarvetta ole päästä uudelleen, mutta jos sinne suunnalle eksyn ja aikaa ja rahaa on niin miksen menisi uudelleenkin. Ei kuitenkaan itselleni ollut sinällään mikään täyden kympin kokemus, koska erittäin hyvää ja nautinnollista seksiä ei ainakaan minun kohdalleni tuolla osunut.

Viikonloppuna tuli tosiaan Artemiksessa vierailtua ja täytyy kyllä olla samaa mieltä täällä kuvauksia esittäneiden herrojen kanssa: Mestan yleiset käytännöt täällä on selvästi jo aiemmissa viesteissä kuvattu, joten en niitä rupea käymään enää uudestaan läpi. Totean vain, että otin yhden vuotiaan unkarilaisen alkerran pornofilimihuoneessa ja toisen vuotiaan yläkerrassa. Varsinkin jälkimmäinen oli aivan mielettömän upea kokemus. Vielä kun mainitsin, ettei kotosalla odottava tyttöystäväni ole mikään maailman paras suihinottaja, niin sain kyllä sellaista imutusta että HUH HUH.

Kyllähän tää vähän ihmetyttää. Jotku saksalaiset tai siinä lähellä asuvat, jotka käyvät muissa FKK klubeissa mollaavat Artemista. On kuulemma niin korkea sisäänpääsyhinta, tytöt maksaa kympin enemmän kuin muualla ja tietysti se bissekin maksaa vielä kympin tuopilta. Ainiin vielä se, että tytöt ei tuolla NRW tai Oasen tapaan pelaile miesten kanssa mitään pallopelejä, ennen kuin mennään naimaan.

Ja sitten me suomalaiset ja enemmän ruotsalaiset kehutaan sitä paikkaa melkein kilpaa. Edelleen sanoisin, että melkeinpä näteimpia tyttöjä mitä olen eläissäni nähnyt ja hyvä paikka. Kiitos muuten rapsoista edellisille. Paatuneena nussijana on tullut käytyä Oasessa, Palacessa ja Artemiksessa. Johtuneeko sitten olemukseni epämiellyttävyydestä vai mistä, mutta itselleni on jäänyt noista mestoista ikävä rahastuksen klangi.

Pari helmeä on tullut vastaan, mutta suurimmaksi osaksi meininki on ollut että liukuhihnalla mehut ulos ukosta mahdollisimman pikaisesti. Luultavasti tulen silti käymään jatkossa tuollakin, sillä minkä mies kyrpänsä käskylle voi Mielummin maksan e tunnista laadukkaalle nussimisesta aidosti nauttivalle GFE-huoralle, kuin e teflonpanosta mallinuksen kanssa.

Hyvä pano antaa upeita muistoja ja hyvää fiilistä koko loppuelämäksi. Mutta tosiaan onko niin että esim. Poika Tampere olet vain enemmän mimmien mieleen, ja siksi saat parempaa palvelua?

Itse olen saanut 50 eurolla puolen tunnin setin todella hyvää GFE: Välissä voi käydä vaikka saunomassa, syömässä, bissellä tai vaikka näin kesän kynnyksellä pelata pingistä pihaterassilla. Teflonpanoihin en ole itse tuolla törmännyt, en tiedä johtuuko siitä etten ole nussinut mallinukkeja.

Saunaklubeilla hinta-laatusuhde todellakin kohtaa, kun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä ja valinnanvaraa löytyy. Eikä hinnat ainakaan näin suomalaisittain ajateltuna päätä huimaa. Palvelu on ollut aina myös todella hyvää, luulen ettei nämä laadukkaimmat klubit pitkään katsele, jos joku tyttö saa jatkuvasti paskaa palautetta. Ensinnäkin viihdyn Artemiksessa kuin kotonani.

Tyttöjä tulee aina jossain juttelemaan ja ehdottelemaan seksiä. Nautin usein siitä huomiosta mitä saan. Kyllä siellä riittää myös niitä hieman rasittavia tapauksia, jotka tulevat tyrkyttämään itseään useampaankin kertaan sen toivossa, että menisit heidän kanssaan sekstaamaan.

Ei kannata sännätä sen ensimmäisen tytön kanssa paneen, eikä tietenkään ennen kuin on jutellut tytön kanssa niin, että tietynlaiset henkilökemiat teidän välille on syntynyt tai sitten ei. Kunhan et upota mulkkuasi tytön nieluun tai pilluun, voit huoletta kävellä pois ja etsiä uuden tytön.

Klubeilta löytyy paljon upeita tyttöjä ja yleensä se on niin, että kun haluan panemaan jotain tiettyä tyttöä niin minä menen ehdottelemaan ja juttelemaan tytölle, eikä toisin päin.

Mielestäni toi liukuhihna termi on vähän huvittava saunaklubeihin viitaten. Meinaat vissiin, että tytöt on olleet sulle töykeitä huoneessa tai jotain? Väitän että sellaista sattuu joskus kaikille jotka vierailevat saunaklubeilla, tai ylipäätään ilotyttöjen luona. Se onkin tämän harrastuksen varjopuolia.

On noita huonompia kokemuksia tyttöjen kanssa Artemiksessa sattunut itsellekin muutaman kerran, mutta huippuluokan kokemuksia onkin sitten vastaavasti ollut enemmän ja siihen vielä tusina hyviä ja keskivertoja väliin. Moni tytöistä pitää sitä söpönä kun olen nuori. Toisaalta klubeilla ollessani olisin mieluummin se varakkaampi, vähintään noin parikymmentä vuotta vanhempi liikemies, jolla on se oma ferrari tai porsche odottamassa siellä klubin parkkiksella.

FKK klubeja tulee kyllä kehuttua paljon, koska niissä hommat skulaa. Huomattavasti parempi ratkaisu, kuin Artemiksen 5 rantatuolia sisäaltaalla, jotka ovat aina varattuja.

Ei muuten ole ja vittuako sillä olisi väliä nyt, kun on kesä ja siellä on vitusti ulkonakin istumatilaa: No ei kesällä nii ookkaan väliä: Ite olin Artemiksessa tammikuussa ja en viittinyt ulkona ottaa lököä, kun ei oo mikään eskimo. Aina olen päässyt omaan rantatuoliini alakerrassa kuuntelemaan veden lotinaa ja juomaan virkistävää virvoitusjuomaani. Jouttuko siellä puhumaan Ulko. Välissä voi käydä vaikka saunomassa, syömässä, bissellä.

Mistä Oasesta on kyse Se vain on hiukan kaukana Berliinistä. TLC on asian ytimessä. Artemis on ylihinnoitellut itsensä, vähän kuin Hinta ei tässäkään tapauksessa ole laadun tae. Toki pirun hyviä tyttöjä tupa täynnä, mutta jos pelkästään pillun perässä Saksaan matkustaa, niin kannattaa lentää mieluummin vaikka Frankfurttiin.

There were six arrests. For months, had been determined in the greatest secrecy. After an ex-prostitute got out and the authorities served as a star witness, the investigators gathered incriminating evidence. Officially emphasize the operator of luxury puffs that the prostitutes work independently. Sometimes there are up to a hundred women a day. After image information the investigators but have collected evidence showing that women were employed actually. It is said to have given a fixed set of rules, shift schedules, price controls, checks and penalties.

In addition, four housekeepers were arrested. They should have taken care of in order that the prostitutes nachkamen the specifications. After image search, investigators discovered several EUR cash and connections to the "Hells Angels". So some of the rockers women should have sent in the class brothel for purchase.

The raid could be the end of the "Artemis". After image information the Trade Licensing Office will make up shop today. It was about tax evasion, illegal employment and human trafficking. Minun veikkaus on, että Saksan tilanne muuttuu pian. Kieltolakia tuskin tulee, mutta lainsäädäntöä tiukennetaan. Ja jos suljetaan niin avataanko uudelleen ja milloin. Itse en usko että mikään ihmeellisemmin muuttuisi. Jos uutisten tiedot naisten riistosta ja pahoinpitelyistä pitävät paikkansa niin minusta tämä on helvetin hyvä uutinen.

Uskoisin että se noin 20 miljoonan euron veronkierto on kuitenkin huomattavasti isompi asia ja ratkaiseva tekijä Artemiksen jatkon kannalta. Uskoiko viranomaiset oikeesti omistajien ja turvamiesten tekevän aseistettua vastarintaa? Mopokerhojen tiloihin mennään yleensä hyvin varustautuneena Suomessakin vaikka kyse olisi parkkimaksuista.

Ei nää ollut mopokerhojen tiloja? Ilmeisesti kuitenkin yksi epäilys riittää tällaiseen touhuun. Veikkaisin silti että siinä on vahvasti taustalla ne veronkierto miljoonat. Romaniasta ja muualta Itä-Euroopasta Saksaan roudattu seksityön halpatyövoima. Iltamien aika alkaa Artemiksessa olla ohi. Vähän niinkuin Bändi tauolla ja buffetti kiinni.

Seksin halpatyövoima tuo lieveilmiöt mukanaan. Toivon, että Prahassa ei siirrytä liikaa ulkomaiseen työvoimaan. Nonnih, Artemis on ollut todo-listalla hetken. En sitten kerinnyt, mutta en silti ole pahoillani, tää busines täytyy olla täysin velvoitteiden mukaista ja reilua kaikkiin suuntiin.

Pimujen pahoinpitelyt ja riisto on sellaisia ilmiöitä, et pysyn niistä mielelläni mahdollisimman kaukana. Toivottavasti raunioille nousee entistä parempi huoratalo. Tsekkeihin on aika vaikea päästä vilunkipelillä. Tsekkihän ei ottanut viime vuonna vastaan yhtään Syyrian ja Irakin tai Afganistanin pakolaista. Eikä ole ottanut tänä vuonnakaan. Heillä on kuulemma tarpeeksi korkeatasoinen ja pitkä omakin kulttuuri ilman moinikulttuuririkastajiakin. Nämä ovat paikkoja joissa on jonkin verran myös ulkomaalaisia huoria töissä.

Praha ei kovin kummoinen kaupallisen seksin paratiisi ole verrattuna moniin saksalaisiin kaupunkeihin. Prahassa ehkä laatu korvaa sitten määrän. Ja nämä paikat on suunnattu sitten juuri turisteille. Kun tsekkiläisten kuukauden keskipalkka on alle tuhat euroa, niin nämä kaupallisen seksin houkutukset ovat aivan liian kalliita tavan kadun tallaajalle. Privatit ovat se Prahan tärkein kaupallisen seksiscenen haara.

Ja privatteja eli kerrostalobordelleja on paljon. Ja niissä työskentelevät naiset ovat lähes pelkästään tsekittäriä. Varmasti reilusti yli 90 prosenttia on tsekittäriä ja ne pari muuta kohdalleni sattuneita ovat olleet slovakkeja.

Privateissa käyvät tsekkiläiset miehet se hintatasokin sopii heille ja he haluavat että heitä palvellaan tsekinkielellä.

Ja jos tsekkiläiset naiset ovat maailman kauneimpia, niin miksi mennä merta edemmäs kalaan. Ja lisäksi nämä privatit ovat monasti näiden naisien itsensä isännöimiä "kommandiittiyhtiöitä".

Sinne voi olla aika vaikea tulevaisuudessakaan "romanialaisten" sutenöörien tulla tyrkyttymään kauppatavaraansa. Belgiska kadulle syntyi kerran sellainen privatti kuin BestPrivat. Oli Prahan kallein privatti ja naiset olivat aivan häikäiseviä kaikki. Pari kertaa kävin, ja toisella kertaa sihteerikkönä oli ummikko valkovenäläinen ja toisella kertaa ummikko "romanialainen". Kolmatta kertaa en viitsinyt mennä.

Ja hyvin kohta privatin olemassaolo loppuikin. Arvelin jo silloin, että viranomaiset sulkivat sen. Jos olen yhtään ymmärtänyt, niin tsekkiläisten lainsäädäntö ei kaupallisen seksin osalta poikkea kovinkaan paljon suomalaisesta lainsäädännöstä.

No seksin ostamista ei ole mitenkään rajoitettu, mutta sutenööritoiminta on kielletty. Tsekkiläiset vaan tulkitsevat lakejansa kovin vapaamielisesti.

Lait ovat lähinnä ihmisiä varten, eivätkä ihmiset lakeja varten kuten Suomessa. Esimerkiksi asunnon vuokraaminen privatiksi on ihan laillista. Sitä ei katsota miksikään sutenööritoiminnaksi kuten Suomessa. Myös nämä seksiklubit ovat ihan laillisia, vaikka siellä haureutta ja epäsiveellistä toimintaa harrastetaankin.

Mutta jos tsekkiläiset painostuksen alla omaksuvat tämän pohjoismaisen linjan, niin silloinhan se lysti loppuu siihen. Ja sihteeriopistolaisten Prahan matkat jäävät tekemätttä. Täytyy vain toivoa, että tsekkiläiset kunnioittavat vanhoja ja hyviksi havaitsemiaan käytäntöjä ja säilyttävät oman linjansa. Ainakin pakolaisasioissa tsekit tuntuvat viittaavan Brysselille ja Merkelille vain kintaalla. Ei niistä romanialaisista suluissa tarvitse puhua tai haukkua moldovalaisiksi, koska tosiassahan suurinosa Saksassa FKK-klubeilla olevista tytöistä on romanialaisia.

Itä-Euroopan maathan siellä on toki hyvin edustettuna. Mutta isommilla FKK klubeilla on tietysti aina muidenkin maiden tyttöjä edustettuna. Ja kaiken näköstä, kokoista, muotoista ja väristä tyttöä jokaiseen makuun.

Senhän takia niissä käydään. En olisi huolissani seksinostolain kiristyksestä Saksassa. Alan huolestumaan vasta sitten, kun tämän tyyliset poliisioperaatiot alkaa olemaan arkipäivää muillakin klubeilla. Luotan itähässijään, joka tuntee Kuhmon itäisen puolen kansojen seksikäyttäytymisen aika tarkkaan.

Maksuttoman ja maksullisen, ja tietää kuinka siellä seksibisnes pyörii ja kenenkä mafia ohjailee kulloin mitäkin. EasternFucker on Piparimiehen poistuttua kuvioista se sihteeriopiston "Ville Haapasalo", joka saa pillua niin kaukana idässäkin, missä me muut sihteeriopistolaiset saisimme vain pahasti turpaamme.

Kaikkea mitä netistä lukee ei kannata uskoa. Itse taas luotan näihin jotka käy FKK-klubeilla tyyliin viikottain ja kirjoittaa niistä usein. Tällä foorumilla on vaan tää hyvin pieni porukka joka keskustelee Euroopan seksitarjonnasta. Täysin naivia ja edesvastuutonta on sulkea silmänsä, ja ajatella että vaikka Saksan FKK-clubeissa itäeurooppalaiset naiset myyvät seksiä ihan omasta vapaasta tahdostaan ja hyvää hyvyyttään.

Kysymys on kuitenkin aina siitä valtavasta taloudellisesta epätasa-arvosta mikä vallitsee vaikka Saksan ja Romanian ja Moldovian välillä. Ei kotimaassaan köyhyyteen ja näköalattomuuteen joutuneiden naisten nussiminen muutamasta kymmenestä eurosta ole kovinkaan kunniakasta. Tuskin siinä kokee olevansa mikään oman elämänsä Robin Hood. Nythän tämä on tietenkin jo niin räikeätä, kun nämä kiristämiset, uhkailut ja pahoinpitelyt ovat paljastuneet.

Siihenhän on jo puututtava itse natsisaksienkin. Paikka oli tänään ihan normaalisti auki ja on sitä myös huomenna ja niin edelleen. Ei ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen lukevani huorasivuston tekstuuria, luulin jo hetken eksyneeni vauva. En ihan aikuisten oikeesti enää ihmettele miksei jotkut sasa edes rahalla. Tällaisena päivänä kun Saksan bordellien ja FKK-klubien valtava ihmiskauppa on paljastunut, muistan taas toveri Viljasta Askel kerrallaan etenemme kohti soisalismin voittoa.

Kohti sellaista maailmaa missä ihmiset ovat vihdoinkin tasa-arvoisia. Tytöt klubeilla ovat aika kaukana ihmiskaupasta. Värikynän käyttö ei mielestäni ole tässä asiassa suotavaa, ei edes näivettyneen foorumin elvytys yritys sellaista oikeuta.

Halpahommiin tullaan sieltä missä eniten rahaa tarvitaan. Moldova on tällä hetkellä Euroopan köyhin maa. Varmasti joukossa on romanialaisiakin, mutta iso on Moldovasta. Jos kysyt moldovalaiselta tytöltä mistä hän on, vastaus on aina Romania. Näin on ja toivottavasti on jatkossakin. En minä mitään madonlukuja halua lukea saksalaisille klubeille.

Mopojengi omistajana ei kuitenkaan ole hyvä asia. Hydra eli saksalaisten prostituoiden oma järjestö on ollut jo pitkään huolissaan yrityksistä kiristää Saksan lainsäädäntöä. Ehkä sinä tiedät paremmin. En usko että kaikki tytöt valehtelisivat olevansa romanialaisia. Tytöthän voisivat valehdella olevansa mistä tahansa muualta, koska romanialaisia on eniten.

Siksi ne moldovalaiset myös hieman erottuvat joukosta. Mielenkiinnosta haluaisin tietää, että mistä olet varma suurimman osan ilotyttöjen valehtelevan kotimaansa Saksassa. Tiedän että jotkut romanialaisista valehtelee olevansa ties mistä. Moni tytöistähän on halukas jakaan yhteystietonsa suosikki asiakkaidensa kanssa. Siinä käy yleensä ilmi kotimaa. Voihan ne paperitkin katsoa, jos välttämättä haluaa.

Käsittääkseni Turkista kotoisin olevat Simsekin veljekset omistaa paikan. En näe sillä vaikutusta normaaliin bordelli tai klubitoimintaan asiakkaan näkökulmasta. Minulla ei ole hajuakaan kuka oikeasti omistaa. Mopojengien on väitetty olevan kiertoteitse mukana. En voi tietää totuutta. Jos erotat moldovalaiset romanialaisista olet aika hyvä tunnistamaan kansallisuuksia. Moldovan kieli ja kulttuuri on niin lähellä Romaniaa, että Romania on aika ajoin myöntänyt passeja maan asukkaille.

Moldova ei kuitenkaan ole EUn jäsen. Ja suurin ongelma on Transnistria. Toivon sinun olevan oikeassa prostituutiopolitiikan suhteen. Osa Saksan puolueista on eri mieltä kanssasi. Pidä huolta, että ne eivät pääse valtaan. Ei ole intohimoja tämän asian suhteen. Tämäkin ketju sai kummasti vipinää. Olin itse Artemiksessa tiistaina eli päivä ennen ratsiaa.

Onneksi en jättänyt käyntiä keskiviikolle. Olisi ollut hieman orpo olo jos olisi ollut sisällä mulkku jonkun hupakon sisällä kun poliisit ryntää sisään. Ohitimme hetken päästä Artemiksen mutta silloin pihalla oli rauhallista ihan kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Yhden saksalaisartikkelin mukaan koko homman oli käynnistänyt jonkun mopomiehen tyttöystävä joka oli ottanut epätoivoissaan yhteyttä poliisiin viime kesänä.

Mopomies oli ilmeisesti pakottanut hänet työskentelemään Artemiksessa. Tyttö on nyt todistajasuojelussa. Ikäviä uutisia, kesällä ol taas tarkoitus käydä Artemiksessa. Tuon tyyliset ilotalot ovat ilmeisesti lähtöisin Tsekistä, onko Prahassa vastaavaa?

Ja viime kesänä fellow harrastaja briteistä kehui että Frankfurtissa olisi vastaava talo kuin Artemis, mutta vain paljon parempi: FKK Oase, taksilla n. Junallakin kuulemma pääsee, Poika Tampereelta osaa kertoa tästä tarkemmin.

Itse suosin taksia, junassa on jotenklin liian rahvas meininki;. FKK-tyyppiset klubit ovat lähtöisin Läntisestä Saksasta. Olen joskus lukenut historiaa asiasta ja muistaakseni jostakin Bonn-Köln-Düsseldorf -alueelta -luvulla. Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa on edelleen eniten tällaisia klubeja ja niitä saattaa löytää ihan pienistäkin kylistä.

Artemis päivitys, kävin viime viikolla kaksi kertaa ja homma pelittää entiseen malliin, tyttötarjonta hyvä, muutakin kuin itä eurooppalaista kuuba,marokko,saksa,kreikka. Palvelutaso todella hyvä, allasalueella kaksi verhoilla suljettavaa "mökkiä" joihin voi ottaa naisen mukaan, testasin ja oli huikea ulkoilma fiilis. UlkoAluella myös arabialaisittain sisustettuja huoneita joita jostain syystä ei oikein tarjota, aina sinne yläkertaan, suosittelen näitä.

Minkälaisella budjetilla artemikseen kannattaa mennä? Satun olemaan reissussa sielläpäin kesällä ja mietin josko kävisin katsastamassa paikan. Ajattelin jos euroa riittäisi siihen, että menisi artemikseen iltapäivällä ja viettäisi siellä illan. Sisäänpääsy maksaa 80 euroa ja jokainen puoli tuntia 60 euroa. FKK Oase kuulostaa hyvältä Artemiksessa on vähän makkaratehdas meininki. Kaikki on "periaatteessa erittäin hyvin" mutta silti ei oikein maistu.

Mikä siellä ei sitten maistu? Itselle maistuu hyvin nuorien tyttöjen pillut, juomat ja ruoka ja tietysti tyttöjen suudelmat. D Kaikki ei toki suutele, siitä miinusta. Omasta mielestä Artemis on erittäin hieno paikka ja se oli ensimmäinen FKK missä kävin. Sen jälkeen jäin koukkuun näihin ja nyt jo seuraavaa matkaa suunnittelemassa muualle. Berliiniin matkaaville kuitenkin aivan loistava paikka jos haluaa ostaa seksiä ja rentoutua.

Älkää antako yhden mopopojan pilata teiltä hyvää kokemusta ja maksakaa ne verot! Jäi saksan kieli opiskelematta koulussa. Ymmärsin silti jotain puheesta. Toinen juttu on se, ettei anna parasta kuvaa paikasta kun siellä esiintyy vaan paikan manageri, pari eläkeläistä ja yksi prostituoitu julkisesti. Tämä on toki ymmärrettävää. Artemisissa kaikki toimii ainakin nyt hyvin ja normaalisti.

Eilen siellä mukavan illan ja tänään tietty on mentävä uudestaan. Tyttöjen taso ja -määrä yllätti positiivisesti, kuntosalilla sai kädet pumppiin ja romaniatar "hyttiin" ja ravintolassa vatsan täyteen, tosin mitään erityistä gourmettia se ei ollut mutta syötävää silti possunleikettä, kananrintaa, riisiä, salaattia yms.

Suomalainen sauna, kylmävesiallas ja todella mahtava urheiluhieronta viritti meikäläisen vielä yhteen panoon tosi kivan Espanjattaren kanssa. Paikka on täynnä toinen toistaan makeampia tyttöjä ja lähes jokaista tekisi mieli maistaa. Tänään oli vuorossa vähän erilainen Artemispäivä. Menin mestoille jo puolenpäivän korvilla ja kun oli komea auringonpaiste, pötköttelin altaalla ja otin löylyjä mestan toisessa suomalaisessa saunassa.

Safka oli tänään helvetin hyvää, pottumuusia ja tosi pehmeäksi haudutettua naudanlihaa. Tällä reissulla jäi nyt nussimisbuffetti käymättä, mutta hiton hyvä oli reissu, kiitos Artemiksen, tuon miesten todellisen maanpäällisen paratiisin! Eli uutisen mukaan joku prätkähiiri oli pahoinpidellyt naistaan ja senpä takia mobilisoitiin viranomaista.

Kuulostaa asianmukaiselta, ei ollenkaan tarkoitushakuiselta toimialan vainoamiselta. Itselleni jäi mieleen Artemiksen toimintamalli, jossa sekä asiakkaat että hutsut käyttävät tilaa "platformina" eli maksavat sisäänpääsymaksun ja saavat sen jälkeen puuhata tietyissä raameissa mitä haluavat. Uutisen perusteella mallin toimivuus on asetettu nyt kyseenalaiseksi.

Postasit sitten yli 2kk vanhan uutisen. Ei sulla mitään tuoreempaa tietoa olis, onko tuo malli nyt jotenkin muuttunut? No perkule kun näitä juttuja lukee niin vakavaan harkintaan menee viimeisen lomaviikon vietto Berliinissä ; onko vinkkejä ens kertaltalaiselle Artemikseen?

Suosittelen Sika69 enemmän näitä Dusseldorfin lähellä sijaitsevis klubeja, varsinkin ensikertalaiselle. Kannattaa lukea tlc30 postaukset Eurooppa osiossa, koska mies todellakin tietää tai ainakin tiesi mistä puhuu. Postailen tässä juuri Living Room WiFista. Söin jo aamiaisen, join shampanjaa ja nyt kylmää olutta seurassa ja nautin samalla hyvästä musiikista. Liian vähän huoneita tyttö- ja miesmäärään suhteutettuna, joutuu odottelemaan.

Seksin jälkeen tyttö tulee mukaan eteisen tallelokerolle jossa maksu suoritetaan. Paikasta löytyy myös kaksi pornoelokuvateatteria joissa voi harrastaa seksiä muitten nähden. Valitettavasti iso tyttömäärä ei korvaa laatua, parempaa palvelua ja rennompaa meininkiä löytyy läntisemmästä Saksasta.

Pitäähän Artemis nähdä jos Berliinissä on mutta tätä varten Berliiniin ei kannata matkustaa. Around officials of police, prosecutors, customs and tax police engaged yesterday evening shortly before There were six arrests.

For months, had been determined in the greatest secrecy. After an ex-prostitute got out and the authorities served as a star witness, the investigators gathered incriminating evidence. Officially emphasize the operator of luxury puffs that the prostitutes work independently. Sometimes there are up to a hundred women a day. After image information the investigators but have collected evidence showing that women were employed actually. It is said to have given a fixed set of rules, shift schedules, price controls, checks and penalties.

In addition, four housekeepers were arrested. They should have taken care of in order that the prostitutes nachkamen the specifications. After image search, investigators discovered several EUR cash and connections to the "Hells Angels". So some of the rockers women should have sent in the class brothel for purchase. The raid could be the end of the "Artemis".

After image information the Trade Licensing Office will make up shop today. It was about tax evasion, illegal employment and human trafficking. Minun veikkaus on, että Saksan tilanne muuttuu pian. Kieltolakia tuskin tulee, mutta lainsäädäntöä tiukennetaan. Ja jos suljetaan niin avataanko uudelleen ja milloin.

Originally Posted by EasternFucker. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 27 countries.

All-time high   users online  from 68 countries,   Page 9 of Find all posts by GopherRusso. Find all posts by EasternFucker.

...

Tytötkin valittelivat ettei ole asiakkaita. Otin juoman alakerran baaritiskiltä ja juttelin perussetit parin tytön kanssa. Sitten saksalainen pitkä blondi tuli juttelemaan, mahtava kroppa, ei tatuointeja ja kivat luomutissit joten lähdin huoneeseen. OWOa ja perusseksiä muutamassa asennossa.

Eka kuti lähti reilusti ennen kuin 30 min oli täynnä. Maksettuani ja hyvästeltyäni tytön painuin alakerran saunaosastolle elpymään. Täytyy tosin myöntää että huoneessa lähietäisyydeltä katsottuna hänen kropassaan oli jo pieniä käytön jälkiä mutta silti, mukava ja aktiivinen tyttö.

Aikani kun katselin meininkiä ja torjuin huonekutsuja niin paikalle tuli kaksi saksalaisblondia. Toinen täyttä pornotähtimateriaalia ulkokuoreltaan, silikonirinnat, pitkät hiukset, kauniit kasvot ja iso tatuointi selässä. Ikää ehkä 30 v. Tarjosivat kimppakivaa josta kieltäydyin kohteliaasti ja samalla mainitsin että paremman näköinen blondi voisi jäädä.

Tämä tietysti sopi hänelle ja istahdimme hetkeksi aikaa sohvalle jossa hän keskittyi kylpytakkini sisällä touhuamiseen.

Hetken päästä vinkkasin että mennään huoneeseen. Huoneessa taivaallinen OWO ja muutaman asennon jälkeen kuti nro 2 oli liikkeellä. Istuin jälleen jonkun aikaa saunassa ja alakerran baarissa ja juttelin muutaman saksalaiskollegan kanssa.

Paikalle tuli siro unkarilaistyttö joka oli käynyt jo muutamaan otteeseen vonkaamassa. Menimme alakerran elokuvateatteriin jossa hänen kätensä alkoi vaeltelemaan jälleen kylpytakkini sisällä. Annoin lopulta periksi ja lähdin huoneeseen hänen hoideltavakseen. Hän mainosti olevansa erittäin hyvä suihinotossa ja katsoin pitääkö paikkaansa.

Ajattelin että näinköhän pelit seisoo kolmannen kerran muutaman tunnin sisällä mutta mitä vielä, miehuuteni oli täydessä komeudessaan tämän neidin käsittelyssä.

Pitkä ja hyvä OWO ja ennen pitkää kuti nro 3 oli tosiasia. Maksun ja suihkun jälkeen istuin jonkun aikaa baarissa ja katselin meininkiä. Kello alkoi olla Joukossa vanhempia paikallisia kanta-asiakkaita sekä äänekkäitä venäläisiä ja italialaisia.

Eräs tsekkityttö kertoi että italiasta järjestetään matkojakin Saksan FKK-klubeille: Olin jo aikeissa lähteä ulos mutta kiersin vielä alakerran saunaosaston kautta, matkalla vastaan tuli tumma pitkä berliiniläistyttö, 22 vuotias, hoikka ja b-kupin luomutissit.

Juttelin hänen kanssaan tovin ja vaikutti mukavalta joten lähdin huoneeseen. Oli ollut kuulemma Artemiksessa 1,5 vuotta. Tuloksena OWO ja tiukasta pillusta nautiskelua muutamassa asennossa. Tulin tytön käsittelyn tuloksena hänen vatsalleen. Mukava tapa päättää päivän retki Artemikseen. Maksu ja kaikkeni antaneena päätin että nyt riittää. Hauska yksityiskohta sattui juuri kun olin poistumassa pukuhuoneesta jo pukeutuneena, kuulin kun joku tytöistä huusi portaissa jollekin toiselle "Hei Hunajapupu": D Kuka foorumilaisista tunnustaa opettaneensa Suomen alkeet?

Kaiken kaikkiaan Artemis on ihan ok paikka mutta ei nyt mikään maailmoja mullistava. Hintatasokin on kovempi muihin FKK-klubeihin verrattuna. Tyttövalikoima oli loppupeleissä yllättävän saksalaispitoista, toki kaiken värisiä ja kokoisia löytyi mutta esim venäläishupakot loistivat poissaolollaan. Kuuluuko noissa klubeissa tyttöjen valikoimaan yleensä suutelu? Riippuu tytöstä, selviää kyllä keskustelun yhteydessä.

Aika harva sitä automaattisesti tarjoaa, ainakaan kielen kanssa. Karkeana oletuksena sanoisin että Itä-Eurooppalaisten ja mm aasialaisten tyttöjen suhtautuminen suuteluun on hieman väljempää kuin esim. Missähän vitun paikassa mä olen ollut kun Berliinissä taksikuski vei paikkaan jossa maksoin ensin tytön juomasta kymppejä ja sitten vielä puolen tunnin sekstailusta sata puolitoista rahaa.

Alkoholijuomilla saa mukavasti lisälaskua iltaan. Mutta eikai noihin kukaan säästämään ole lähtenytkään. Missähän vitun paikassa mä olen ollut kun Berliinissä taksikuski vei paikkaan jossa maksoin ensin tytön juomasta kymppejä ja sitten vielä puolen tunnin sekstailusta sata puolitoista rahaa No,sähän olet ollut just sellaisessa kusetusmestassa joihin jurbiinot yleensä päätyvät.

Ajattelin debytoida Artemiksessa nyt viikonloppuna, mites on, tarjoaako talo kortsut vai kannattaako niitä itse varata kylpytakin taskuun? Kyllä siellä on tytöillä niiden mukana olevissa käsilaukuissaan kondomit mukana.

Ei itse tarvitse ja epäilen että tytöt antaa käyttääkään asiakkaiden omia kumeja. Kannattaa muuten käydä Artemiksen uudessa siivessä sen ruokailuhuoneen takana.

Komea sisäpiha uima-altaan, porealtaan, kahden saunan kera. Uusia panohuoneitakin sieltä löytyy. Kyllä tytöt antaa käyttää omia kumeja. Minä käytän aina omiani, pyhästi vihaan tyttöjen Londoneita. Empiiristä tutkimusta en ole tehnyt kumimerkeistä. Muutama viikko sitten eräällä puolattarella oli siellä jotain tosin jytyä kortsua. Sai hakata keppiään välillä pöydänkulmaan että tunto palaisi siinä kumirutistuksessa.

Se oli muutenkin huonoinpanoikinä-listan kärjessä. Kehtasi tippiäkin pyytää toimituksesta joka oli ala-arvoista. Onneksi muut panot oli loistavia. Olin liikkeellä Berliinissä ja menomatkalla koneessa ajattelin että voisi piipahtaa vapaaillan kunniaksi Artemiksessa. Edellisistä vierailuista oli vierähtänyt lähes pari vuotta. Tegeliltä hotellin kautta suoraan Artemikseen.

Ensi tunnelmat sisällä olivat että mikään ei ollut muuttunut, edelleen karmea tupakansavu 1. Tyttövalikoima sinänsä oli ok vaikka oli vasta alkuilta ja tiistai.

Ulkoalue oli ilmeisesti vihdoin täysin valmis mutta Berliinin kevätmyrskyssä siitä ei paljoa iloa ollut. Paljon uusia kasvoja, en tunnistanut entuudestaan kuin kaksi tyttöä. Ensimmäinen sessio blondi Hampurista, n. Juttelin hänen kanssaan pitkään alakerran baarissa ennen yläkertaan siirtymistä.

Huoneessa hyvä suihinotto, innostuin itsekin lipaisemaan häntä ja yllätyin miten nopeasti hän kostui. Kortsu päälle joka oli mallia paksu mikä takasi pitkän nautiskelun toosasta muutamassa eri asennossa. Loppuvaiheessa tyttö alkoi väristä ja huokailla lupaavasti. Saattoi feikatakin orgasmin mutta teki sen taitavasti.

Lopulta hän ratsasti minulta siemenet pussiin ja ihmetteli tilanteen rauhoituttua miten pystyin naimaan noin pitkään vaikka hän oli ensimmäinen tyttö. Yleensä kuulemma ekat sessiot ovat helppoja tytöille. Kaiken kaikkiaan ok sessio, hänestä huomasi selvästi että aluksi piti minua helppona saaliina mutta kun hänelle selvisi etten ollut ensimmäistä kertaa ko. Suihkun kautta takaisin savun keskelle baariin ja tankkaamaan nesteitä.

Turskamäärä oli selvästi lisääntynyt ja kuhinaa alkoi olla. Useampikin tyttö kävi tarjoamassa seuraa mutta lopulta jäin juttelemaan brunetin saksalaistytön kanssa, Minni tai Minnie. About 25 v, Hampurista, silikonit ja Minnie Mouse tatuointi käsivarressa. Kauniit huulet joiden väliin kullini upposi mukavasti.

Muuten aika perussuoritus, ei mitään erityistä. Hänelläkin oli kova lisämyynti-into huoneessa ja pettymyksen näki kun en langennut ostamaan ekstroja. Hänestä selvittyäni painuin alakertaan saunaan ja vietin aikaa alakerran baarissa kunnes huomasin ovensuussa kauniin brunetin jota oli silmäillyt jo ennemmin.

Vartaloltaan sopivan siro olematta liian laiha ja silikonitkin oli taitavasti tehty. Olemukseltaan naapurintyttömäinen, ei lainkaan pro. Olin heti varma että hänen kanssaan huoneeseen. Yläkerrassa hyvä suihinotto ja naintia useammassa asennossa. Tässä vaiheessa siemenet alkoivat olla aika tiukassa, kyseessä oli jo kolmas rundi muutaman tunnin sisään. Silti nautiskelin hänestä täysillä ja lopulta hän viimeisteli minut suihinotolla ja käsihoidolla. Päivän paras sessio ehdottomasti.

Ei mitään kusetusta lisämyyntien tms. Hänen jälkeensä ajattelin että käyn vielä nopeasti saunassa ja häivyn ulos Berliinin tuuliin. Nälkäkin olisi hieman ollut mutta jotenkin FKK-tyylisessä paikassa ei ruoka maistu. Siinä allasbaarissa jäähdytellessäni seuraani tuli erittäin porno brunetti joka kertoi olevansa Italiasta, Roomasta.

Hänestä näki jo kauas että todellisuudessa Romaniasta mutta en antanut sen häiritä. Joku hänessä sai minut lähtemään yläkertaan vaikka tiesin jo että neljäs kerta heti kolmannen perään tulee olemaan haaste. Yläkerrassa erittäin hyvä ja märkä suihinotto taitavalla kielen käytöllä maustettuna. Ongelma oli vain se, että miehuuteni oli jo lähes tunnoton edellisistä jyystöistä.

Yritin naidakin mutta jälleen ekstrapaksu kondomi takasi sen ettei oikein seissytkään enää kunnolla. Lopulta hän otti pitkään suihin ja puristi käsihoidolla viimeisetkin siemenrippeet ulos täysin turtana olleesta kullistani.

Viimeinen rundi oli virhe ja sen vuoksi jäi vähän huono maku suuhun kun poistuin Berliinin yöhön oluelle ja schnitzelille. Mulkkukin oli melko ruhjotun oloinen koko loppuviikon.: D Todennäköisesti vierähtää toiset pari vuotta ennen kun tulee eksyttyä Artemikseen. Ihme juttu tuo Hampurin tyttöjen iso määrä Berliinissä, eikö Hampurissa ole kunnon klubeja vai mikä mättää?

Huikee rapsa tää viimeinen etenkin, myös muita. Seudulla ollaan ja tiffany kun oli kiinni muuton vuoksi, näyttää artemis pakolliselta. No pitkän kaavan kautta rapsan myötä mukava lähteä rentoutumaan.

Artemiksesta voisi hehkuttaa pitkäänkin Toki kätevää että on hyvää olutta ja Euroopan parhaat raflatkin. Tiistaina kävin ekan kerran Kun tulet sisään saat rannelipun 24 tunniksi ja toiseen ranteeseen avaimen joka avaa sekä yleisellä paikalla olevan pienen tallelokeron vrt. Uimahallin lompakkolokero ja pukuhuoneessa olevan kaapin jälleen vrt. Tämän lisäksi kassalta saa laadukkaan kylpytakin taskulla.

Pukuhuoneessa on mielinmäärin isoja froteepyyhkeitä ja kaikkiin kokoihin fläbareitä ettei tarvitse märillä lattioilla mennä paljainjaloin. Aulassa voi maksaa sisäänpääsyn nordean visa-elektronilla ja samaisella kortilla voi ottaa lisää käteistä aulan pankkiautomaatilta toimii varmasti muillakin kunhan et ole verkkopankissa rajannut maa-käyttöä liikaa. Aivan kuin kylpylässä saatuasi tavarasi talteen kannattaa aloittaa suihkulla ainakin kuumana hellepäivänä. Tämän jälkeen on monta kerrosta joissa voi käydä virtuaalikuolaamass artemiksen kotisivuilla.

Käytännnössä lounge on se missä on eniten pimuja. Siellä on kiva jutella eri maista olevien pimujen kanssa ja koettaa päättää ketä niistä haluaa eniten ensiksi. Liha on heikko naiset on tosi timmejä -- varmaan treenaa siellä kellarin punttiksella ja ui altaassa.

Kiva jutusteluun kanssa, kova ehdottelemaan kaikkea ekstraa. Senjälkeen uima-altaaseen suihkun ja saunan kautta tauolle. Kivasti vähemmän pimuja allasosastolla niin ehtii vähän palautua uidessa. Sen jälkeen loungeen ja siellä yksi "princess"-tatuoinnilla varustettu 21 v saksatar.

Jos kuvittelee helsingin teinidiskon tanssilattian keskipisteen niin osuu aika lähelle Lihajälleen heikko naiskauneudella ja taas yläkertaan toiselle kierrokselle. Tämän jälkeen totesin että riittää yhdelle illalle Alkupesujen ja parin mehudrinkin jälkeen kalsi turkkilaista pimua houkutteli mut 3: Aivan mahtavan timmejä mutta silti mistä puristaaoikeissa paikoissa.

Tästä taas toipumaan uimaan suihkun kautta ja allasbaatista nauttimaan. Erittäin hyvärunkoinen tapaus tuli jutustamaan mutta antoi tilaa kun kerroin juuri hoidelleeni pari. Loungessa oli moldovalainen joka oli vähän myrtsi etten ottanut 3: Pari kaunista pimua kävi jutuilla No lopulta se espanjatar löysi mut ja ehdotti leffan katsomista toipumisesksi Johon keksi kysyä haluaisinko suikkaria samalla.

Liha on heikko ja teatterin muut sohvat oli tyhjiä niin siitä taas pystyyn ja aika pian yläkertaan enemmille. Tuon jälkeen pesulla oli aivan jumalaisen kaunis pimu mutta matkabudjetti oli sen verran kirjaimellisesti nussittu että hyödynsin seksin jälkeistä hetkellistä vastustuskykyä ja lähdin kävellen takaisin tuon 3 km matkan tänne hotelliini Kudamilla. Voisivat Suomen ja Ruotsin kirkkotätifasistirouvat ottaa lyhyen suvaitsevaisuuden perusteet kurssin täältä Berliinistä ja lakata miesten sortonsa.

Siisti kuin mikä ja vain niin paljon rentouttavampi kuin mikään normi-uimahalli tai kylpylä: Erdinger Weisbrau puraisee terdellä kun musa viihdyttää Sanoisin vielä että pimujen ulkonäkö ylitti kaikki odotukseni artemiksessa Onko tuossa paikassa millainen tautien seuranta? Tytöt käyvät tietysti testeissä, mutta mistä tietää minkälaisia asiakkaita siellä on. Taudit eivät välttämättä näy, niitä lääkitään ja kuitenkin tarjotaan OWOa. Onko kukaan saanut näissä Saksan parhaissa paikoissa tartuntaa?

Tuossa alla raporttia tartunnasta ja frekvensseistä. Kalervo Kanki tosin tulee väittämään et lääkärintodistus puuttuu ni ei ole syytä uskoo. Minä sairastin tippurin tässä hiljattain. Oli muutenkin tosi pliisu, pientä vuotoa, ei kipua. Huonolla säkälla siis tarttuu. Useimmat tytöt kysyy huoneessa haluatko kumin kanssa vai ilman, ennenkuin ottavat suuhun.

Voit sanoa siinä vaiheessa että kumilla, kiitos. Itse otin kaikki ilman kumia ja voi pojat että hyvältä tuntui. Amelia ja Nina oli vissiin ainoat tytöt jotka ei edes kysynyt kumista, alkoivat ottaan suikkiin vaan. Ja niiden suikkarit oli varmaan parhaita mitä on tullut tässä elämässä koettua. Ettei vaan oltais oltu samaan aikaan Artemiksessa: Otin kyllä siinä paikassa kaikki kumilla.

Sen verran vilkas paikka että siellä jos jossain on riskiä. Voi olla että jäin paitsi upeesta kokemuksesta mutta oma terveys kiinnostaa enempi. Siellä kyllä silmät on kuin flipperipelin pallo. En vieläkään ymmärrä miten niin monilla tytöillä on samaan aikaan niin timmi vyötärö ja silti kivasti tavaraa oikeissa paikoissa.

Ehkä nautinnollisimpia olivat owot, se on kuin peliä Tämä sai ne todellakin yrittämään kovasti. Ei siis mitään pientä lillutusta vaan pistivät "tuulemaan". Varmasti toimii paremmin kuin moni mihin nykyään antavat rahaa. Kirjoitan pitkän tekstin, koska tänne kirjoitetaan liian harvoin. Perjantaina oli pakko päästä jo päivällä, sillä onhan tuo aina reissun kohokohta.

Kitty Sama Emma jota panin viimeksi. Oli muuttunut hieman ja ottanut kai uuden tatuoinnin. Silti edelleen kiva säihkysilmä blondi korkeilla koroilla. Sovittiin tunnin gfe aika. Se sisälsi kissing, owo, jne. Hyvä etten tukehtunut Meinasin laueta kun ratsasti päällä, sain onneksi pidäteltyä ja tulin lopuksi missionaryssa.

Juteltiin lopuksi vielä mukavia. Malesialainen tumma povekas nainen Kävi kai pari kertaa kiusimassa ja halusi mun kanssa huoneeseen. Eksyin loungeen yksin ja sieltähän tuo taas tuli. Kokeilin tissejä ja yllätyksekseni ne ei olleetkaan silikonit. Juteltiin hetki ja mentiin yläkertaan. Menin sängylle makaamaan ja nainen tuli saman tien päälle ja työnsi tissit naamalle toinen kerrallaan imutettavaks. Sitä jonkin aikaa ja sitten body to body hierontaa ja titfuck. Todella tiesi miten käyttää rintavarustustaan.

Suikkari oli ihan hyvä ja panona myös yllättävän hyvä. Missionaryyn tuli lopeteltua hieman ennen ajan loppumista. Puoliksi afrikkalainen, mutta syntynyt ja asunut Saksassa koko ikänsä. Hain loppuillasta loungesta sohvalta. Todella kaunis hymy, fitti kroppa ja kiva asenne. Eka tumma nainen jota kehtasin nuolla Olihan sitä kiva lipsutella. Tulin ajan lopussa kun tyttö ratsasti päällä. Säästin väärässä paikassa enkä ottanut anaalia extrana.

Tuon pienen tytön pepunreiässä olisi ollut kiva käydä. Aika kului mukavasti tutustuessani panojen välissä kolmikymppisen amerikkalaisen kanssa. Puhuttavaa riitti, koska sama harrastus. Mukavampaa tuolla on kaverin kanssa olla kun yksin, ei sitä kuitenkaan tule koko ajan tytön kanssa oltua. Oli kingi olo kun tyttöjä tuli vuoron perään esittäytymään mulle tai tälle kaverille. Näytti mulle myös paikan gymin alakerrassa jossa käy aina treenaamassa ennen tyttöjuttuja.

Hieman epäilen jaksaisinko itse ensin vetää tunnin tehotreenin ja sen jälkeen vielä rakastella eri tytön kanssa. Ninakin huomasi mut siellä taas ja hyökkäili tissit edellä päälle kun makoilin sohvalla.

Oli todella pornon näköinen. Sanoi että lähtöpäivänä panet sitten mua. Lauantaina menin taas, tällä kertaa vasta myöhemmin. Piti olla parempi ajankohta kuin perjantain, mutta eipäs ollutkaan. Turskia oli paljon enemmän ja suurinosa tytöistä oli varattu. Amelie Kurvit kohallaan oleva 28v blondi. Tuli juttelemaan sohvalle mun kanssa. Ajattelin aluksi etten pane häntä uudestaan, vaikka olikin hyvä viime kerralla.

Jäi siihen varmaan vartiksi juttelemaan ja aloin tuntemaan kovan stondiksen niin aloite yläkertaan menosta tulikin mun puolelta. Oli meikannut tällä kertaa itsensä todella näyttäväksi. Hyvä bj ja pano taas. Lea Saksalainen silikoni blondi, iäkseen kertoi 26v. Silmät ja katse olivat todella näyttävät siispä jumituin viereen katselemaan kun pelasi jotain peliä ja juttelemaan.

Jossain vaiheessa kysyi haluanko mennä yläkertaan, tottakai halusin. Sanoi että olisi parempi jos ottaisin tunnin ajan. Tein niin ja kyllä se kannatti. Teki kaikenlaisia temppujansa jotka sai kiihottamaan ja kysyi aina onko näin hyvä. Kiva pano, vaikka pillu ei ollut enää kireä.

Koko tunti siinä tulikin vietettyä, välillä panemista ja välillä hj: Käytiin välissä myös molemmat vessassa lol. Uteli parisuhde kuvioista ja yksityiselämästä. Latasin lopuksi kutini missionaryssa kun aika oli lopussa. Lauantaiseen tapaan paikassa oli myös striptease show: Ruoka paikassa oli tällä kertaa yllättävän hyvää molempina päivinä.

Punatukkaista nuorta tarjoilijatarta hymyilytti kun kävin syömässä muutamaan kertaan ja olin taas siellä. Yli kivaa oli taas. Sunnuntaina pidin välipäivän, mutta tänään voisi taas mennä. Maanantaina oli paljon hiljaisempaa kuten yleensäkin. Löytyi silti pari nättiä ja mukavaa naista.

Ella 30v venäläinen silikoni blondi Pietarista. Tosi hyvin säilynyt pakkaus, kaunis hymy jne, ikäero huvitti aluksi vähän molempia. Mentiin ulos panemaan ulkorakennukseen. Tykkäsi pussailla paljon ja työntää tissejään imutettavaksi. Pillu tuntui hyvältä vaikka ikää olikin jo vähän enempi. Juteltiin vielä panojen jälkeen sängyllä nainen päällä.

Sofia 27v venäläinen luomu nainen Jaroslavlista. Bongailin sohvalta tällaisen ja juteltiin hetki. Halusi välttämättä mennä ulos panemaan. Hänellä oli siellä oma suosikki panohuone mihin mentiin.

Isohkot luomutissit joilla tykkäsi hieroa. Niinkuin edellinen niin tämäkin tykkäsi pusutella paljon. Suikkari oli ihan hyvää. Pillu tuntui tosi tiukalle. Tuntui nauttivan kun pani lujaa missionaryssa. Tulin lopulta kun nousi ratsastamaan, osasi tehdä sitä tosi hyvin tiukalla pillullaan. Jäätiin juttelemaan vielä pitkäksi aikaa sängylle. Oli sellainen luonnon tyttö, piti paljon suomalaisesta saunasta jne. Erikoisinta noissa naisissa oli että kumpikaan ei polttanut tupakkaa.

Se on harvinaista koska suurinosa noista Artemiksen tytöistä sauhuttelee. Huomenna voisi vielä käydä paratiisissa ennen lentoa takaisin Suomeen. Tänään tiistaina jouduin meneen aikaisempaan, koska joudun kohta palaamaan takaisin Suomeen. Artemiksessa oli aluksi todella hiljaista kun sinne menin.

Pantavaa tyttöä oli vaikea löytää kun paikalla oli ainoastaan muutama tunnettu munahaukka ja sellaisia joita en oikein halunnut panna. Siispä otinkin aluksi rennosti saunassa parin vietnamilaisen turskan kanssa ja heitin porealtaassa viidet poreet. Tuli tsekkailtua tarjontaa, mutta ei meinannut löytyä mieluista, kunnes tsekkiläinen brunette Prahasta tuli esittäytymään. Nicol Väitti iäkseen 21v. Söpö tyttöhän tuo oli. Hieroi kivasti tisseillä jonka jälkeen bj: Pillu tuntui tiukalta ja parhaalta tuntui kun tyttö tuli päälle.

Ei silti ollut mikään unelma tyttö tämä, vaikka olikin kaunis ja hyvä pano, niin kyseli aina vuoronperään otanko jotakin ekstroja ja ruinasi vielä tippiäkin. En antanut, mutta oli tyytyväinen saadessaan puolen tunnin rahansa, niin olin minäkin. No tämän jälkeen tuli tsekkailtua taas tarjontaa. Panin jo maanantaina merkille että tsekki Ninalla joka saapui samoihin aikohin tänään klubille kuin minä oli taas joku vakio sponsori odottamassa siellä. Joku rikkaampi mies oli ilmeisesti ottanut muutaman päivän tai viikon ajan hänen kanssaan.

No, ainakin on osannut valita hyvän tytön. Yhdessä kohtaa kaksi saksalaista mustahiuksista silikoni tyttöä vilkutti mut luoksensa. Olisivat halunneet kahden kimppaa mihin en suostunut, mutta toista noista tytöistä olin kuolannut jo pidemmän aikaa. Diana Toinen tummahiuksisista saksalaistytöistä. Olin katsellut häntä jo useampana iltana kun olin käymässä Artemiksessa.

Esitteli itsensä ja iäksensä kertoi 20v. Tyttö oli sellainen kaukana tyttöystävämateriaalia olevasta. Tatuoitu ja poltti kokoajan röökiä. Silti jokin siinä vain kiihotti, se katse ja kroppa. Oli todella kaunis ja osasi todellakin meikata hyvin. No vihdoin koitti totuuden hetki ja pääsin huoneeseen tämän ihanuuden kanssa. Huomasi että oli aika amatööri aluksi, sai melkein kädestä ohjata.

Kohta pääsinkin kokeilemaan tytön pillua ja tuntui tosi tiukalta. Pantiin missionaryssa kunnolla pitkän aikaa, jonka jälkeen doggya. Sen jälkeen tytön piti tulla ratsastamaan päälle mutta alkoikin tekemään hj: Teki sitä niin hyvin että tulin raivolla. Todella seksikäs ääni ja ystävällinen tyttö. Syntymävuodekseen kertoi '94, varmaan eka kerta kun löysin itseä nuoremman hupakon.

Pakko myöntää että ihastuinkin sitten pikkuisen tähän tyttöön. Tuli vielä tuijotettua varmaan tunti tätä tyttöä ja vastoin tapojani haettua aulasta pari bisse lipuketta. Kertoi olevansa Hampurista, pitääkin varmaan käydä joskus siellä jos sieltä tuollaisia helmiä tulee. Lähdin parit oluet juotuani haikein mieli Artemiksesta.

Lomat oli ohi ja panot oli pantu. Kiitos rapsoista ja infosta Ite kävin pari vuotta sitten Kävipä niin hassusti että myöhästyin lennolta Suomeen ja sain uuden vasta torstaiksi. Keskiviikko oli vielä hyvää aikaa olla Artemiksessa. Ei muuta kuin nostaan muutama satanen automaatista ja suunta kohti suosikkipaikkaa. Tulikin oltua yli 10 tuntia siellä eilen.

Aivan ensimmäiseksi vein tiistaisen Dianan huoneeseen koska oli pakko päästä vielä panemaan tuota ihanuutta. Ehdittiin tällä kertaa käydä kaikki hyvät asennotkin läpi, ennen kuin tulin.

Huomasin että myös pieni Valesca, jonka kanssa olin myös aiemmin, oli tullut takaisin tekemään tienestiä. Juteltiin ja sovittiin että haen hänet myöhemmin. Muiden huvittelujen jälkeen hain sitten tämän 21v hymytytön yläkertaan. Otin anaalin lisähintaan kuten olimme jo aikaisemmin sopineet. Tuo tumma prinsessa oli taas melko villi sängyssä. Eri asennoissa kokeiltiin, pilluun ja pepunreikään.

Jaksoi ratsastaa päällä hyvin ja hymyillä kokoajan. Otin myös tunnin ajan sitten koska niin ihana tapaus.

Lopuksi laukesin tytön sisään missionaryssa. Heittämällä Artemiksen parhaita tyttöjä. Tuo oli kallein setti tähän mennessä. Maksoi euroa, mutta worth it. Tyttökin oli onnesta soikeana kun sai isomman summan rahaa. Illalla vielä eräs tuttu tyttö esitteli mut ystävättärelleen. Ajattelin jos myöhemmin koeajais kyseisen neidon.

Yöllä myöhemmin tuli sitten huomattua sama tyttö sohvalla. Tytön nimi oli Kimi ja oli kotoisin Keniasta. Tumma, kaunis hymy, hyvä kroppa, ikää 22v, ei silti aivan päihitä edellistä.

Otin vain normi setin hänen kanssaan mikä olikin hyvä vaan, koska laukesin ennen ajan loppua kun tyttö ratsasti päällä liiankin hyväntuntuisesti. Jäi vielä pitkäksi aikaa juttelemaan sängylle kaikesta. Oli sellainen musiikki tyttö ja tykkäsi tanssia. Parin suomalaisen kanssakin tuli siellä yöllä juteltua. Morjesta vaan jos tunnistatte itsenne. Juttu pähkinänkuoressa, aina ei ole huono asia myöhästyä lennolta. Siellä ei tainnut vielä pari vuotta sitten olla noita ulkotiloja. Ainakin tytöt on sanonut että ne tuli vasta vähän yli vuosi sitten.

Huikee mesta on joo. Sinne sais muuten viedä poreammeeseenkin tytön jos haluaa. En vaan itse hokannut ehdottaa tytöille sellaista. Pari kertaa tuli iltaisin nähtyä kun joku mies oli tytön kanssa kahden siellä. Mä muistan kun sä jokunen vuosi sitten esittelit Tallinnan budjettiasi ja se ei ollut paljon se. Samaa mietiskelin muuten itsekin tai sitten on rapsoissa vaan vähän lapinlisää: D Oli miten oli, niin hyviä tarinoitahan noi on. Artemiksessa ei ole ikinä tullut käytyä, mutta näiden Tampereen Pojan ja muiden raposten perusteella ei hassumpi paikka.

Saksa ei ole muutenkaan paska maa, monessa muussakaan suhteessa. Seppo Rädyn näköiseen kaveriin nyt ei tosin kannatakaan luottaa. Ei tätä mestaa ja Tallinnaa voi verrata. Myönnettäköön että nälkä on kasvanut syödessä.

Pari vuotta sitten kun olin vielä ihan untuvikko "alan" hommissa niin olin tyytyväinen paljon vähempään. Tuolla on koko talo täynnä tosi hyvännäköisiä tasokkaita, osa aivan mallin näköisiä tyttöjä ja hinnatkin on paljon edullisemmat niin mielelläänhän tuolla sitten pitääkin tyttöjen kanssa hauskaa koko rahalla. On totta että tulonikin on nousseet vähän tässä parin vuoden aikana, mutta se nyt ei liity tähän aiheeseen. Mulle on aivan sama uskotteko mun juttuja.

Itselleni mä tätä kuitenkin teen ja jaan kokemuksiani seksinostofoorumille. Ja se laitanko kaikki rahani ilotyttöihin on oma asiani.

Äläs nyt kimpaaannu, kuten sanoin, niin hauskoja juttuja ja informatiivisiakin. Jatka samaan malliin, näitä mielellään lueskelee. Saksan kokemuksia on vain tasan yksi ja juurikin kyseisestä mestasta muutamia vuosia sitten, eikä paikka näytä siitä paljoa muuttuneen. Ulkoterassi oli myös silloin, aurinkotuoleja ainakin, panoluolia tuskin.

Keli oli kyllä sen verran keväinen, että kylpytakki päällä ei tullut pieneen mieleenkään ulos mennä. Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka ja nimenomaan sopiva päiväretkeksi, syö, saunoo, poimii kirsikat kakusta. Tää mun oli huomio. Ei väite et puhut paskaa. Raportit oli tän forkan parasta antii eikä ne sun vanhat Tallinnan jututkaan mitään roskaa olleet. Itseasiassa kattelin tänään Tampereen Pojan raporttien innoittamana Berliinin lentojen hintoja syksylle, ei ois todellakaan pahan hintaisia.

Siitä on muutamia vuosia aikaa, kun kyseisessä kaupungissa olen käynyt ja Artemis ei siis ole mulle entuudestaan tuttu mesta. No lokakuussa asiaan tulee näillä näkymin muutos ja siitä osittain kiitos kuuluu Tampereen Pojalle: Ajattelin itse vaihtaa välillä mestaa. Vaihtelu virkistää ja olihan tuo jo kahdeksas kerta kun kävin. Ei myöskään jäänyt mitään unfinished bisneksiä tyttöjen kanssa. Ehdin tekemään kaiken mitä halusin ja sovin ihanusten kanssa.

Luulen että olen saanut testattua paikan parhaat tytöt. Vaikka tyttöjen vaihtuvuus onkin suurta, niin silti siellä on usein samatkin. Tytöt ja henkilökunta tuntui tietävän mut jo liiankin hyvin.

Että toi on se nuori kaveri Suomesta. Jotkut tytöt joiden kanssa en edes ollut kutsuivat mua jo nimelläni. Olen välillä huono ilmaisemaan itseäni niin korjataanpa vielä pari asiaa ettei jää epäselväksi. Kaikilla naisilla on tietysti korkokengät jalassa siellä. Toisilla on pidemmät korot kuin toisilla. En vaan itse ole niitä miehiä joka kiinnittää naista valittaessa huomion koron pituuteen tai hiusten väriin.

En tiedä mitä ajattelin kun kirjoitin tämän. Taisi mennä turhaksi yleistämiseksi. Vain kolme kymmenestä tytöstä joiden kanssa kävin tällä kertaa sekstaamassa poltti tupakkaa siellä. Ne jotka polttavat tunnistaa helposti siitä että röökiä palaa suht usein kun kävelet heidän ohi siellä. No jos oli jo kahdeksas kerta lyhyen ajan sisällä, niin suosittelen kyllä minäkin mestan vaihtoa: Ihan jo sen vuoksi, että Saksassa on paljon muitakin hienoja kaupunkeja ja kaikista isoista kaupungeista löytyy vastaavia mestoja kuin Artemis.

Itse voisin suositella Munchenia, todella hieno kaupunki ihan muutenkin ja sieltähän löytyy myös ihan tuoretta rapsaa täältä foorumilta. Tai jos Saksa kyllästyttää, niin käypäs Madridissa tai Barcelonassa seuraavaksi.

Molemmissa riittää nähtävää yllin kyllin ja prostituutti tarjonta on myös hyvää, eikä hintatasokaan ole paha. Matkailu avartaa, vai mitä sanoisit Tampereen Poika: Sehän pitäis joskus lähteä samaan aikaan Artemikseen kun tunnet tytöt ja niiden metkut niin hyvin. En kyllä sulje pois sitä jos joku haluaisi joskus mennä samaan aikaan Artemikseen.

Tuo on niin loistava paikka että kyllä siellä viihtyy. Jos sä denzel olet nyt menossa, niin muista kirjottaa rapsaaki. Yritän säästää seuraavaan matkaan ja testata muita eri FKK klubeja. Tuli oltua Artemiksessa torstai ja perjantai. Voisi näin jälkeen päin kirjoitella siitä tuoreita kokemuksia. Torstaina oli paikan synttärit. Meno muuttui jossain kohtaa iltaa hulluksi, kun ihmisiä oli niin paljon. Päivällä kun porukkaa ei vielä ollut paljon, otin puolen tunnin ajan Valescan kanssa.

Tyttö oli ottanut tatuointeja, muuten sama fitti kroppa ja söpö ainainen hymy, sekä palvelualttius olivat kuitenkin säilyneet ennallaan. Oli kivaa panna pitkästä aikaa. Ulkona oli tarjolla paljon erilaisia grilliherkkuja pitopalvelun toimesta.

Ilotulitteitakin ammuttiin yhdessä kohtaa iltaa. Ilmaista Heinekeniä tuli litkittyä ihan tarpeeksi. Sattuipa siinä suomalaistakin juttuseuraa yhdessä vaiheessa iltaa.

Yöllä myöhemmin törmäsin taas Afrikan tähteen. Eli tyttöön, joka käytti nimeä Kimi. Otettiin tunnin gfe setti huoneessa. Palvelu oli taas erinomaista ja tyttö sai äkkiä vehkeen toimiin hyvästä jurrista huolimatta, kun aloitettiin hommat tuttuun tapaan 69 asennossa. Tuntui taas ihan liiankin hyvältä hänen piukassa pillussa, mutta kestin sentään yli puoli tuntia aktionia ennen kuin maattiin ja halailtiin loppuaika.

Poistuin vähän myöhemmin klubilta tyytyväisenä, vaikken sinä päivänä uusia tyttöjä kokeillutkaan. Perjantai oli mukava siitä, että paikka oli taas rauhallisempi. Menin jossain kohtaa loungessa söpön blondin viereen makaamaan ja tekemään tuttavuutta.

Mandy 27v, timmikroppainen tyttö Itävallasta. Erittäin huomaavainen neito ja osaa tarvittaessa olla villimpikin tapaus sängyssä. Kokeilin hänen kanssaan ekaa kertaa panojen lisäksi cif. Otti hyvin satsit naamalleen, vaikka osa lensikin lattialle. Myöhemmin yöllä Sharon niminen 23v punapää Unkarista tuli halailemaan ja pussailemaan ehdottamalla huoneeseen menoa.

Otin vain puoli tuntisen ja silläkin hinnalla sai panna tyttöä sydämmen kyllyydestä. Teki alussa selväksi, että tunnin ajalla olisi tehnyt jonkinnäköistä spesiaalia.

Tämän tytön jälkeen kävi sitten reissun ainut huono tyttökokemus saksalaisen Sani nimisen n. Sai häntäkin panna, mutta palvelu oli kehnoa ja hopun omaista. Lopetettiin hommat kesken ja tuli maksettua pienet oppirahat. Toivuin kuitenkin tästä tapauksesta jonkin ajan päästä, kun näin taas Mandyn ja otin häntä heti kädestä kiinni. Ymmärsi että haluan häntä nyt ja kohta oltiinkin taas yläkerrassa panemassa.

Meillä kai vain kohtasi kemiat todella hyvin ja nautittiin toistemme seurasta pidempäänkin kuin puoli tuntia, vaikka maksoin normaali puolikkaasta. Yöllä tutustuin erään kanadalaisen kanssa, joka osottautui alan miehiksi ja meni varmaan kolme tuntia jutellessa kaikesta mahdollisesta. Kello oli noin puoli viisi yöllä ja siinä ihmeteltiin ehtisköhän molemmat vielä tyttöjen kanssa huoneeseen. Kimi tuli sitten yhdessä kohtaa halaamaan ja olin myyty. Ehdittiin vielä heittämään sellainen parinkymmenen minsan setti huoneessa kun mentiin yläkertaan.

Tuntui vähän kun olis lasta tehny kun halutti panna lujaa vielä viimesen kerran ennen paikan sulkeutumista. Kanukki oli näemmä myös löytänyt hyvän tytön, kun törmättiin vielä samaan aikaan yläkerrassa poistuessa.

En osannu laskee montako kertaa PT pani kahden päivän aikana mut kullissa voi olla arkuutta. Tuli käytyä ja nyt täysin raiskattu olo. Munassakin massiivinen verenpurkauma, kun joku thaikku lutkutti varsin innokkaasti. Täytyy varmaan kasvattaa kivekset, että osaan kaljapäissäkin sanoa ei. Tänään välipäivä ja huomenna uusiksi. Jooh tuli taas käytyä ja nyt keskiviikon totuttuun tapaan tytöt olivat pukeutuneet sangen seksikkäisiin alusvaatteisiin. Tuli illan aikana pantua moldovalaista koulutytöksi pukeutunutta Evelyniä, unkarilaista Sharonia ja kahta bulgarialaista.

Tapasin myös ruotsalaisen Göranin, jonka kanssa tuli lätistyä paskaa monesti illan aikana. Vanha ukko, joka ei tietääkseni nussinut kertaakaan koko illan aikana taisi olla homo. Täytyy varmaan lykätä lähtöä parilla päivällä, että pääsen kokemaan millainen meno on lauantaisin.

Kännykällä nyt nopeasti loruilin jotain. Jos toi läski on se yks kotka, niin hyi helvetti. Olen Artemiksessa vaan kaksi huonon näköistä naista nähnyt ja jostain syystä tuo yksi läski on aina siellä, en panisi missään tapauksessa.

Evelyn Moldovasta on helvetin heru ja outo, en pannut, koska tytön ulkonäkö ei muhun iskenyt. Toi on naurattanut vielä jälkeenpäinkin omista heitoistaan.

Artemiksen thaikkuihinkaan en välttämättä koskis. Ei ainakaan syksyllä ollut kovin pantavia. Sharon Unkarista on ihan jees, en välttämättä silti panisi uudestaan. Varmaan olisi informoivampaa kanssaturskille jos listaisit niiden tyttöjen nimet ja kansallisuudet ketä panit, sekä kertoisit vielä millaiset panot oli. Ole siellä lauantaikin ja rapsaa tytöistä, ei ketää kiinnosta ruotsalaiset kanssa turskat tbh. Joo kirjoittaisin muuten, mutten muista läheskään kaikkien tyttöjen nimiä: Jokatapauksessa helvetin hieno klubi on kyseessä, ja on mielestäni erittäin haastavaa löytää koko paikasta paskalla asenteella liikenteessä olevia tyttöjä.

Asia taitaa olla nyt niin, että meikäläisen seksit suomen päässä ovat nyt osteltu ja jatkossa suunnistan ulkomaille. Tuli reilut e takkiin Artemiksessa. Pysyin myös alkuperäisessä suunnitelmassa ja lensin pois jo perjantaina. Seuraavan kerran Artemikseen suunnistan varmaankin kesällä ja jos saisin vaikka velipojan houkuteltua myös mukaan. Kannattaa tutustua Saksassa muihinkin klubeihin. Itselläni FKK Artemis ei mahdu top vitoseen. Varsinkin palvelun laatu ja tyttöjen asenne ovat monesti muualla paremmat.

Artemis on vaan sellainen turistirysä, että löytyy juttuseuraa muista turskista panojen välissä. Hajoais pää välittömästi jos joutuu pelkkää saksaa kuuntelemaan. Monesti siellä suomeakin kuulee. Niin kuin löytyy tarpeeksi turisteja noista muistakin mainitsemista paikoista.

Englantia noissa paikoissa enimmäkseen puhutaan, tytöt kun harvoin puhuvat saksaa. Noin peukalosääntönä klubeista voi sanoa että mitä enemmän vakioasiakkaita sitä parempi palvelu tytöiltä. Turistirysien äiti, FKK Palace Frankfurtissa, on tänään surkeuden huippu just tästä syystä, asiakkaat ovat vain turisteja jotka tyytyvät "mihin vain", kunhan pääsee sänkyyn tytön kanssa niin se riittää.

On noissa muissakin klubeissa aina joo ulkomaalaisia, vähintäänkin ulkomaalaistaustaisia saksalaisia. Englantia enemmän varmaan kuulee kuin saksaa. Tietenkin myös osa hupakoista puhuu mieluummin englantia, koska he eivät kai osaa niin hyvin saksaa. Itse juttelen ennemmin hupakoiden kuin turskien kanssa. Joskus tosin tapaa samanhenkisiä miehiä, joiden kanssa juttelee mielellään pidempäänkin.

Artemiksessa tuli kerran erään amerikkalaisen ja kerran erään kanadalaisen kanssa juteltua tunteja. Siinä tuli aika paljon infoa Berliinistä. Vaikuttaa aika hyvältä paikalta. Hyvällä sijainnilla siistiä hotellia berliinissä?

Riippuu mikä on sinulle hyvä sijainti. D Jos Artemiksen kannalta hyvä sijainti, niin suosittelen Charlottenburg kaupunginosaa. Duunireissulla Berliinissä ja sattui olemaan vapaa ilta tiistaina. Tyttöjä oli paikalla mielestäni yllättävänkin paljon ollakseen arkipäivä. Myös turskia oli riittävästi, Artemis on turkkilaiskomennossa eli heitä siellä riittää sekä myös venäläisiä ja italialaisia joiden toiminta on D Katselin tilannetta 1. Juttelimme vähän aikaa niitä näitä ja sitten yläkertaan huoneeseen.

Puolituntinen sisältäen laadukkaan OWO: Oli mahtava fiilis laueta doggyssä samalla katsellen peilin kautta kauniita kasvoja. OK sessio kaiken kaikkiaan vaikka ehkä hieman mekaaninen. Siirryin alakertaan wellness-osastolle "Finnische Saunaan" jonka jälkeen istuin alakerran baarissa jäähdyttelemässä vesilasin äärellä. Paikalle tuli melko lyhyt tummatukkainen tyttö josta en aluksi ulkonäön perusteella innostunut mutta hän osasi vetää oikeista naruista ja juttumme synkkasivat mukavasti joten suuntasimme yläkertaan.

En muista hänen ikäänsä mutta veikkaan vuotta. Ollut Artemiksessa todella pitkään, heti alusta lähtien eli melkein 10 vuotta mutta pitänyt kuulemma välillä pitkiäkin taukoja. Erittäin mukava tyttö ja täysillä mukana asiakaspalvelussa. Huoneessa huomasin etteivät hänen mainostamansa suihinottotaidot olleet valetta. Todella mahtava ja pitkäkestoinen OWO sekä tietenkin naintia päälle. Tunnelma huoneessa alkoi lämpenemään sen verran että hän laittoi välissä tuulettimen päälle ja ikkunan auki: Yhteenvetona Shiva oli päivän positiivisin yllätys.

Pientä lisähaastetta tuotti ettei hän osannut englantia juurikaan mutta ymmärsimme toisiamme myös saksaksi. Kävin jälleen nopeasti saunassa mutta en jaksanut kauaa katsella italialaisten elämöintiä joten takaisin 1.

Juttelin useampien tyttöjen kanssa ja noin tunnin jälkeen alkoi taas olla virtaa. Olin vilkuillut illan aikana todella hyvärunkoista blondia jonka huomasin portaikossa ja menin juttelemaan. Asiat luistivat mukavasti joten huoneeseen.. Taisi sanoa iäkseen 29 v. Ei liikaa tatuointeja vaan pelkkä tramp stamp alaselässä.

Ajattelin yläkertaan mennessäni että asenne huoneessa on tuskin yhtä hyvää kuin Shivalla mutta Brigitta yllätti tässä asiassa positiivisesti. Hyvä OWO ja naintia monessa asennossa. Kun kyseessä oli jo kolmas kierros muutaman tunnin sisällä niin aika pitkään sai pumpata ennen kuin tulin mutta sitäkin lujempaa.

Jälleen välisauna ja 1. Olin jo lähdössä pois kun tummatukkainen tyttö tuli juttusilleni. Olin törmännyt häneen jo useamman kerran illan aikana ja koska hän vaikutti mukavalta, ajattelin että neljäs kerta on vielä nähtävä.

Kaylin tai Aylin tms. Brunetti, kauniit kasvot, hyvät luomutissit ja silkinpehmeä iho. Olemukseltaan melko naapurintyttömäinen mutta: Ok OWO mutta muuten aika mekaaninen suoritus. Lähti itseltäkin fiilikset kun huomasi ettei tyttöä kiinnosta.

Päivän neljäs kuti lähti mutta oli kovan työn takana. Pesujen jälkeen istuin vielä hetkisen aikaa baarin puolella ja juttelin pitkään romanialaisen tytön kanssa joka kertoi olleensa Wienin Golden Timessa ennen Artemista mutta piti Artemista parempana paikkana. Se vain on hiukan kaukana Berliinistä. TLC on asian ytimessä. Artemis on ylihinnoitellut itsensä, vähän kuin Hinta ei tässäkään tapauksessa ole laadun tae. Toki pirun hyviä tyttöjä tupa täynnä, mutta jos pelkästään pillun perässä Saksaan matkustaa, niin kannattaa lentää mieluummin vaikka Frankfurttiin.

Originally Posted by tlc Sisäänpääsymaksu 80 Eur sisältäen ruuat ja alkoholittomat juomat. Eur ei ollut kakkospäivä joten ei tullut kysyttyä. Tegeliltä 15 Eur taksimatka, messukeskus on muutaman sadan metrin päässä.

Respaan maksetaan sisäänpääsymaksu ja saat rannekkeen jossa pukukaapin ja tallelokeron avain. Valtaosa tytöistä päivystää tässä baarissa, tupakansavussa, valitettavasti. Paikalla oli minun siellä ollessa n. Valtaosa itäeuroopasta, mutta yllättävän moni myös Saksasta.

Kellarissa wellness center jossa allas, allasbaari, punttisali, saunoja ja hierontaa oikeaa hierontaa. Yläkertaan jossa huoneet sijaitsevat pääsee vain tytön seurassa. Liian vähän huoneita tyttö- ja miesmäärään suhteutettuna, joutuu odottelemaan.

Seksin jälkeen tyttö tulee mukaan eteisen tallelokerolle jossa maksu suoritetaan. Paikasta löytyy myös kaksi pornoelokuvateatteria joissa voi harrastaa seksiä muitten nähden. Valitettavasti iso tyttömäärä ei korvaa laatua, parempaa palvelua ja rennompaa meininkiä löytyy läntisemmästä Saksasta.

Pitäähän Artemis nähdä jos Berliinissä on mutta tätä varten Berliiniin ei kannata matkustaa. Around officials of police, prosecutors, customs and tax police engaged yesterday evening shortly before There were six arrests.

For months, had been determined in the greatest secrecy. After an ex-prostitute got out and the authorities served as a star witness, the investigators gathered incriminating evidence. Officially emphasize the operator of luxury puffs that the prostitutes work independently. Sometimes there are up to a hundred women a day. After image information the investigators but have collected evidence showing that women were employed actually.

It is said to have given a fixed set of rules, shift schedules, price controls, checks and penalties. In addition, four housekeepers were arrested.

They should have taken care of in order that the prostitutes nachkamen the specifications. After image search, investigators discovered several EUR cash and connections to the "Hells Angels". So some of the rockers women should have sent in the class brothel for purchase. The raid could be the end of the "Artemis". After image information the Trade Licensing Office will make up shop today.

It was about tax evasion, illegal employment and human trafficking.

: Gfe seuralainen http www fkk artemis de

Fuck milf massage fuckteamfive Pimppi sex tantrahieronta helsinki
Nainti filmit hieronta korso 408
Gfe seuralainen http www fkk artemis de Kertoi olevansa Hampurista, pitääkin varmaan käydä joskus siellä jos sieltä tuollaisia helmiä tulee. Ei mikään laiheliini, mutta timmi ja kantoi nuo rintansa hyvin. Sanoi että lähtöpäivänä panet sitten mua. Kai ulkotilat oli jo auki? Klubin pitäis olla syrjäisessä paikassa, että ulkoilmasta voisi myös nauttia eikä katsoa naapuripartsilla tupakoivaa hausfrauta:
Czech escort anal kuumaa naintia Kuuma blondi luku

Olen aika samaa mieltä. Artemis kuuluu turskan must-juttuihin kerran, mutta en ole ollenkaan varma kannattaako siellä kovin usein vierailla. No ei siellä varmaan joka viikonloppu viitsi vierailla. Itse en ole kyllä vielä kyllästynyt käymään pari kertaa vuodessa Berliinissä ja samalla tietenkin Artemiksessa.

Osittain samalla mielellä mitä Tlc30 kirjoitteli. Berliinin visiitille ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Artemiksen nettisivujen tyttötarjonta on vain esimerkkiä ja ei pidä odottaa että juuri samat päivystää siellä. Silti joukossa on vakkarihelmiä, jotka täytyy vain tietää tai oman kokemuksen kautta löytää. Mutta makuja on monia Minusta Artemiksen tytöistä todella harva on täysin nudena esillä.

Tissit saattaa olla paljaana, mutta pimpsa paljastuu yleensä vasta huoneessa. Tietysti siinä suihkujen ja lokeroiden kohdalla, samaten kierrerappusissa on alastomuutta puolin toisin. En tiedä mikä kirous on, mutta kun on itse juuri tullut pussien tyhjennyksestä ja makselee tytölle, tulee ihan taatusti viereen se unelmien tyttö joltain toiselta asiakkaalta ja koko iltana ei sitä näe uudestaan vaikka kuinka tiirailisi porukkaa.

Vielä noista Artemiksen tiloista. Sen suuri puute on ollut ulkouima-allas. No nyt on alettu maata kääntää talon vierestä ja jos vihdoinkin sellainen valmistuisi. Kesä patio siellä on ollut grilleineen, ehkä sekin saa laajennusta. Kaikkein kivointa jos itse talo laajentuisi. Yläkerran discoteekin perällä on sitten turskille ilmainen ruokailumahdollisuus huone.

Jos tarjonta on vähissä tai jotain, niin keittiöhenkilökunnalta olen syötävää saanut muutenkin. Ihan perus kotiruokaa, ei gourmeeta.

Artemiksessa kannattaa juotavat raahata baaritiskeiltä. Limut ja kahvit on ilmaisia, viinakset oluet törkeän kalleita ja niitä varten pitää erilliset kupongit ostaa sisääntullessa. Alakerran panohuoneista siinä punttiksen vieressä vielä se maininta että ne on vaan verholla suljettavat patjahuoneet. Kimppajuttuja porukka niissä voi touhuta verhot avoinnakin. Yläkerran huoneet on siistempiä ja saa olla rauhassa.

Tuo Artemiksen paikka ei nyt vain sovellu tuohon ulko-allas touhuun. Klubin pitäis olla syrjäisessä paikassa, että ulkoilmasta voisi myös nauttia eikä katsoa naapuripartsilla tupakoivaa hausfrauta: FKK Oasessa Franfurtin liepeillä on hienot ulkoilma puitteet , vaikka itse klubi on huonosti hoidettu.

Yltiö paskaiset huoneet jne. Vaikka en ole mikään Artemiksen ihannoija niin täytyy myöntää että sieltä löytyi tähänastisista paras pesä, vagina, tussu, toosa Olin saapunut paikalle perjantaina alkuillasta. Silmiini osui porno unkarilainen blondi 24v. Silikonirinnat kokoa E, ehkä, huuliakin täytelty, vetyperoksidiblondeerattu pitkä tukka.

Ei mikään laiheliini, mutta timmi ja kantoi nuo rintansa hyvin. Normaalisti jätän tämän genren pimut suosiolla rauhaan mutta nyt vain jostain syystä teki mieli.

Niinhän sitten teinkin ja päädyimme huoneeseen yläkertaan. Ainut mikä hänessä ei ollut pornoa oli ääni, kiltin tytön ääni. Suuseksiä, hän päälle, LS ja rojut oli kumissa. Hyvä pesä muistan ajatelleeni. Takaisin baariin ja tunnin kuluttua nappaan hänet uudestaan. Suuseksiä, hän päälle, doggy ja rojut oli taas kumissa.

Hemmetin hyvä pesä ajattelin. Sopivan napakka mutta ei liian ahdas. Parin tunnin kuluttua ajattelin että kolmas kerta toden sanoo. Hänet napattuani hänkin jo vähän hymyilee, että vielä kerranko? Taas suuseksiä, doggy, LS ja rojut kumiin. Aina aikaisemmin kolmas kerta on vaatinut jotain ekstraa huipennukseksi. Oisko ollut sillai tasaisesti tiukka mimmi. Aktin jälkeen makoillessa hän kyselee että kuinka monta kertaa minä oikein olen tällä tänään jo sekstaillut? Kolme, tänään vain sinun kanssa oli vastaus.

Eiköhän tämä ollut tässä. Kolme on jo hyvä saldo hän nauraa. Seuraavana päivänä tuon edellisen postin blondin pommin jälkeen minulla on lento alkuillasta kotiin. Mitä tehdä Berliinissä lauantaipäivän? Jep, Artemikseen siis, muutamaksi tunniksi. Hoidin löysät pois jonkun kanssa heti aluksi, paikat vähän arat edellisen illan seurauksena. Ajattelin että eköhän tämä riittänyt tältä kertaa. Jään kuitenkin klubiin tappamaan aikaa kunnes on aika lähteä kentälle. Vähän ajan kuluttua pienikroppainen nainen tulee tervehtimään.

Minä löhöän jossain sohvassa puolimakaavassa asennossa kun hänen käsi etsiytyy pyyhkeen alle jossa miehuus nukkuu somasti käperyneenä. Tarkastan vain että sinulla ei ole iso oli tytön alkurepliikki. Tuo oli uutta, normaalisti aina tytöt kehuvat kokoa, oli se sitten oikeasti iso tai pieni. Olen pienikokoinen nainen myös sieltä joten iso sattuu oli vastaus. Miten sinä sen tiedät, eihän se seiso, ajattelen.

Mutta tytöllä on asennetta, sen joudun myöntämään. Tämän kortit täytyy katsoa. Huoneeseen ja tyttö aloittaa suuhoidon ja On tämä kuitenkin vähän iso, hän aloittaa. Ihan normikoko koska käytän normikumia. Ähinän ja puhinan säestämänä homma saadaan alulle.

Olen mielestäni tosi varovainen enkä yritä painaa pohjaan. Älä ota sitä niin pitkälle ulos joka kerta, hän sanoo. Ok jonka seurauksena tietysti pitää tuupata vähän syvemmälle. Ei niin syvälle tulee häneltä. Jaa, mitenköhän tässä nyt sitten olisi. Jos vaikka hoidettais suulla loppuun. Homma saatiin loppuun ja käyn suihkussa. Pukuhuoneesta tullessani hän kävelee muutaman metrin edelläni takaisin baariin tyttöporukan luo. Asiakkaita on vähän ja tytöt seurustelevat keskenään. Tyttö kääntyy ja vaihtaa väriä.

Olin itsekin liikkeellä Berliinin suunnalla ja ajattelin testata Artemiksen. Saavuin paikalle tiistaina n. Maksoin pääsymaksun, vaatteet pukukaappiin ja rahat tallelokeroon. Suihkun kautta katselemaan maisemia. Oli aika rauhallinen meininki, baarissa ehkä 20 tyttöä ja ukkoja n. Alakerran allasosastolla vain muutama heppu. Tytötkin valittelivat ettei ole asiakkaita. Otin juoman alakerran baaritiskiltä ja juttelin perussetit parin tytön kanssa. Sitten saksalainen pitkä blondi tuli juttelemaan, mahtava kroppa, ei tatuointeja ja kivat luomutissit joten lähdin huoneeseen.

OWOa ja perusseksiä muutamassa asennossa. Eka kuti lähti reilusti ennen kuin 30 min oli täynnä. Maksettuani ja hyvästeltyäni tytön painuin alakerran saunaosastolle elpymään. Täytyy tosin myöntää että huoneessa lähietäisyydeltä katsottuna hänen kropassaan oli jo pieniä käytön jälkiä mutta silti, mukava ja aktiivinen tyttö.

Aikani kun katselin meininkiä ja torjuin huonekutsuja niin paikalle tuli kaksi saksalaisblondia. Toinen täyttä pornotähtimateriaalia ulkokuoreltaan, silikonirinnat, pitkät hiukset, kauniit kasvot ja iso tatuointi selässä.

Ikää ehkä 30 v. Tarjosivat kimppakivaa josta kieltäydyin kohteliaasti ja samalla mainitsin että paremman näköinen blondi voisi jäädä. Tämä tietysti sopi hänelle ja istahdimme hetkeksi aikaa sohvalle jossa hän keskittyi kylpytakkini sisällä touhuamiseen. Hetken päästä vinkkasin että mennään huoneeseen. Huoneessa taivaallinen OWO ja muutaman asennon jälkeen kuti nro 2 oli liikkeellä.

Istuin jälleen jonkun aikaa saunassa ja alakerran baarissa ja juttelin muutaman saksalaiskollegan kanssa. Paikalle tuli siro unkarilaistyttö joka oli käynyt jo muutamaan otteeseen vonkaamassa. Menimme alakerran elokuvateatteriin jossa hänen kätensä alkoi vaeltelemaan jälleen kylpytakkini sisällä. Annoin lopulta periksi ja lähdin huoneeseen hänen hoideltavakseen. Hän mainosti olevansa erittäin hyvä suihinotossa ja katsoin pitääkö paikkaansa.

Ajattelin että näinköhän pelit seisoo kolmannen kerran muutaman tunnin sisällä mutta mitä vielä, miehuuteni oli täydessä komeudessaan tämän neidin käsittelyssä.

Pitkä ja hyvä OWO ja ennen pitkää kuti nro 3 oli tosiasia. Maksun ja suihkun jälkeen istuin jonkun aikaa baarissa ja katselin meininkiä. Kello alkoi olla Joukossa vanhempia paikallisia kanta-asiakkaita sekä äänekkäitä venäläisiä ja italialaisia. Eräs tsekkityttö kertoi että italiasta järjestetään matkojakin Saksan FKK-klubeille: Olin jo aikeissa lähteä ulos mutta kiersin vielä alakerran saunaosaston kautta, matkalla vastaan tuli tumma pitkä berliiniläistyttö, 22 vuotias, hoikka ja b-kupin luomutissit.

Juttelin hänen kanssaan tovin ja vaikutti mukavalta joten lähdin huoneeseen. Oli ollut kuulemma Artemiksessa 1,5 vuotta. Tuloksena OWO ja tiukasta pillusta nautiskelua muutamassa asennossa. Tulin tytön käsittelyn tuloksena hänen vatsalleen. Mukava tapa päättää päivän retki Artemikseen.

Maksu ja kaikkeni antaneena päätin että nyt riittää. Hauska yksityiskohta sattui juuri kun olin poistumassa pukuhuoneesta jo pukeutuneena, kuulin kun joku tytöistä huusi portaissa jollekin toiselle "Hei Hunajapupu": D Kuka foorumilaisista tunnustaa opettaneensa Suomen alkeet? Kaiken kaikkiaan Artemis on ihan ok paikka mutta ei nyt mikään maailmoja mullistava. Hintatasokin on kovempi muihin FKK-klubeihin verrattuna.

Tyttövalikoima oli loppupeleissä yllättävän saksalaispitoista, toki kaiken värisiä ja kokoisia löytyi mutta esim venäläishupakot loistivat poissaolollaan. Kuuluuko noissa klubeissa tyttöjen valikoimaan yleensä suutelu? Riippuu tytöstä, selviää kyllä keskustelun yhteydessä. Aika harva sitä automaattisesti tarjoaa, ainakaan kielen kanssa. Karkeana oletuksena sanoisin että Itä-Eurooppalaisten ja mm aasialaisten tyttöjen suhtautuminen suuteluun on hieman väljempää kuin esim.

Missähän vitun paikassa mä olen ollut kun Berliinissä taksikuski vei paikkaan jossa maksoin ensin tytön juomasta kymppejä ja sitten vielä puolen tunnin sekstailusta sata puolitoista rahaa. Alkoholijuomilla saa mukavasti lisälaskua iltaan. Mutta eikai noihin kukaan säästämään ole lähtenytkään. Missähän vitun paikassa mä olen ollut kun Berliinissä taksikuski vei paikkaan jossa maksoin ensin tytön juomasta kymppejä ja sitten vielä puolen tunnin sekstailusta sata puolitoista rahaa No,sähän olet ollut just sellaisessa kusetusmestassa joihin jurbiinot yleensä päätyvät.

Ajattelin debytoida Artemiksessa nyt viikonloppuna, mites on, tarjoaako talo kortsut vai kannattaako niitä itse varata kylpytakin taskuun? Kyllä siellä on tytöillä niiden mukana olevissa käsilaukuissaan kondomit mukana. Ei itse tarvitse ja epäilen että tytöt antaa käyttääkään asiakkaiden omia kumeja. Kannattaa muuten käydä Artemiksen uudessa siivessä sen ruokailuhuoneen takana. Komea sisäpiha uima-altaan, porealtaan, kahden saunan kera. Uusia panohuoneitakin sieltä löytyy.

Kyllä tytöt antaa käyttää omia kumeja. Minä käytän aina omiani, pyhästi vihaan tyttöjen Londoneita. Empiiristä tutkimusta en ole tehnyt kumimerkeistä. Muutama viikko sitten eräällä puolattarella oli siellä jotain tosin jytyä kortsua. Sai hakata keppiään välillä pöydänkulmaan että tunto palaisi siinä kumirutistuksessa. Se oli muutenkin huonoinpanoikinä-listan kärjessä. Kehtasi tippiäkin pyytää toimituksesta joka oli ala-arvoista.

Onneksi muut panot oli loistavia. Olin liikkeellä Berliinissä ja menomatkalla koneessa ajattelin että voisi piipahtaa vapaaillan kunniaksi Artemiksessa.

Edellisistä vierailuista oli vierähtänyt lähes pari vuotta. Tegeliltä hotellin kautta suoraan Artemikseen. Ensi tunnelmat sisällä olivat että mikään ei ollut muuttunut, edelleen karmea tupakansavu 1. Tyttövalikoima sinänsä oli ok vaikka oli vasta alkuilta ja tiistai. Ulkoalue oli ilmeisesti vihdoin täysin valmis mutta Berliinin kevätmyrskyssä siitä ei paljoa iloa ollut. Paljon uusia kasvoja, en tunnistanut entuudestaan kuin kaksi tyttöä. Ensimmäinen sessio blondi Hampurista, n.

Juttelin hänen kanssaan pitkään alakerran baarissa ennen yläkertaan siirtymistä. Huoneessa hyvä suihinotto, innostuin itsekin lipaisemaan häntä ja yllätyin miten nopeasti hän kostui. Kortsu päälle joka oli mallia paksu mikä takasi pitkän nautiskelun toosasta muutamassa eri asennossa.

Loppuvaiheessa tyttö alkoi väristä ja huokailla lupaavasti. Saattoi feikatakin orgasmin mutta teki sen taitavasti. Lopulta hän ratsasti minulta siemenet pussiin ja ihmetteli tilanteen rauhoituttua miten pystyin naimaan noin pitkään vaikka hän oli ensimmäinen tyttö. Yleensä kuulemma ekat sessiot ovat helppoja tytöille. Kaiken kaikkiaan ok sessio, hänestä huomasi selvästi että aluksi piti minua helppona saaliina mutta kun hänelle selvisi etten ollut ensimmäistä kertaa ko.

Suihkun kautta takaisin savun keskelle baariin ja tankkaamaan nesteitä. Turskamäärä oli selvästi lisääntynyt ja kuhinaa alkoi olla. Useampikin tyttö kävi tarjoamassa seuraa mutta lopulta jäin juttelemaan brunetin saksalaistytön kanssa, Minni tai Minnie.

About 25 v, Hampurista, silikonit ja Minnie Mouse tatuointi käsivarressa. Kauniit huulet joiden väliin kullini upposi mukavasti.

Muuten aika perussuoritus, ei mitään erityistä. Hänelläkin oli kova lisämyynti-into huoneessa ja pettymyksen näki kun en langennut ostamaan ekstroja. Hänestä selvittyäni painuin alakertaan saunaan ja vietin aikaa alakerran baarissa kunnes huomasin ovensuussa kauniin brunetin jota oli silmäillyt jo ennemmin. Vartaloltaan sopivan siro olematta liian laiha ja silikonitkin oli taitavasti tehty. Olemukseltaan naapurintyttömäinen, ei lainkaan pro. Olin heti varma että hänen kanssaan huoneeseen.

Yläkerrassa hyvä suihinotto ja naintia useammassa asennossa. Tässä vaiheessa siemenet alkoivat olla aika tiukassa, kyseessä oli jo kolmas rundi muutaman tunnin sisään.

Silti nautiskelin hänestä täysillä ja lopulta hän viimeisteli minut suihinotolla ja käsihoidolla. Päivän paras sessio ehdottomasti. Ei mitään kusetusta lisämyyntien tms. Hänen jälkeensä ajattelin että käyn vielä nopeasti saunassa ja häivyn ulos Berliinin tuuliin. Nälkäkin olisi hieman ollut mutta jotenkin FKK-tyylisessä paikassa ei ruoka maistu. Siinä allasbaarissa jäähdytellessäni seuraani tuli erittäin porno brunetti joka kertoi olevansa Italiasta, Roomasta.

Hänestä näki jo kauas että todellisuudessa Romaniasta mutta en antanut sen häiritä. Joku hänessä sai minut lähtemään yläkertaan vaikka tiesin jo että neljäs kerta heti kolmannen perään tulee olemaan haaste. Yläkerrassa erittäin hyvä ja märkä suihinotto taitavalla kielen käytöllä maustettuna.

Ongelma oli vain se, että miehuuteni oli jo lähes tunnoton edellisistä jyystöistä. Yritin naidakin mutta jälleen ekstrapaksu kondomi takasi sen ettei oikein seissytkään enää kunnolla. Lopulta hän otti pitkään suihin ja puristi käsihoidolla viimeisetkin siemenrippeet ulos täysin turtana olleesta kullistani. Viimeinen rundi oli virhe ja sen vuoksi jäi vähän huono maku suuhun kun poistuin Berliinin yöhön oluelle ja schnitzelille.

Mulkkukin oli melko ruhjotun oloinen koko loppuviikon.: D Todennäköisesti vierähtää toiset pari vuotta ennen kun tulee eksyttyä Artemikseen.

Ihme juttu tuo Hampurin tyttöjen iso määrä Berliinissä, eikö Hampurissa ole kunnon klubeja vai mikä mättää? Huikee rapsa tää viimeinen etenkin, myös muita. Seudulla ollaan ja tiffany kun oli kiinni muuton vuoksi, näyttää artemis pakolliselta. No pitkän kaavan kautta rapsan myötä mukava lähteä rentoutumaan. Artemiksesta voisi hehkuttaa pitkäänkin Toki kätevää että on hyvää olutta ja Euroopan parhaat raflatkin. Tiistaina kävin ekan kerran Kun tulet sisään saat rannelipun 24 tunniksi ja toiseen ranteeseen avaimen joka avaa sekä yleisellä paikalla olevan pienen tallelokeron vrt.

Uimahallin lompakkolokero ja pukuhuoneessa olevan kaapin jälleen vrt. Tämän lisäksi kassalta saa laadukkaan kylpytakin taskulla.

Pukuhuoneessa on mielinmäärin isoja froteepyyhkeitä ja kaikkiin kokoihin fläbareitä ettei tarvitse märillä lattioilla mennä paljainjaloin. Aulassa voi maksaa sisäänpääsyn nordean visa-elektronilla ja samaisella kortilla voi ottaa lisää käteistä aulan pankkiautomaatilta toimii varmasti muillakin kunhan et ole verkkopankissa rajannut maa-käyttöä liikaa.

Aivan kuin kylpylässä saatuasi tavarasi talteen kannattaa aloittaa suihkulla ainakin kuumana hellepäivänä. Tämän jälkeen on monta kerrosta joissa voi käydä virtuaalikuolaamass artemiksen kotisivuilla. Käytännnössä lounge on se missä on eniten pimuja. Siellä on kiva jutella eri maista olevien pimujen kanssa ja koettaa päättää ketä niistä haluaa eniten ensiksi.

Liha on heikko naiset on tosi timmejä -- varmaan treenaa siellä kellarin punttiksella ja ui altaassa. Kiva jutusteluun kanssa, kova ehdottelemaan kaikkea ekstraa. Senjälkeen uima-altaaseen suihkun ja saunan kautta tauolle.

Kivasti vähemmän pimuja allasosastolla niin ehtii vähän palautua uidessa. Sen jälkeen loungeen ja siellä yksi "princess"-tatuoinnilla varustettu 21 v saksatar.

Jos kuvittelee helsingin teinidiskon tanssilattian keskipisteen niin osuu aika lähelle Lihajälleen heikko naiskauneudella ja taas yläkertaan toiselle kierrokselle. Tämän jälkeen totesin että riittää yhdelle illalle Alkupesujen ja parin mehudrinkin jälkeen kalsi turkkilaista pimua houkutteli mut 3: Aivan mahtavan timmejä mutta silti mistä puristaaoikeissa paikoissa.

Tästä taas toipumaan uimaan suihkun kautta ja allasbaatista nauttimaan. Erittäin hyvärunkoinen tapaus tuli jutustamaan mutta antoi tilaa kun kerroin juuri hoidelleeni pari.

Loungessa oli moldovalainen joka oli vähän myrtsi etten ottanut 3: Pari kaunista pimua kävi jutuilla No lopulta se espanjatar löysi mut ja ehdotti leffan katsomista toipumisesksi Johon keksi kysyä haluaisinko suikkaria samalla.

Liha on heikko ja teatterin muut sohvat oli tyhjiä niin siitä taas pystyyn ja aika pian yläkertaan enemmille. Tuon jälkeen pesulla oli aivan jumalaisen kaunis pimu mutta matkabudjetti oli sen verran kirjaimellisesti nussittu että hyödynsin seksin jälkeistä hetkellistä vastustuskykyä ja lähdin kävellen takaisin tuon 3 km matkan tänne hotelliini Kudamilla.

Voisivat Suomen ja Ruotsin kirkkotätifasistirouvat ottaa lyhyen suvaitsevaisuuden perusteet kurssin täältä Berliinistä ja lakata miesten sortonsa. Siisti kuin mikä ja vain niin paljon rentouttavampi kuin mikään normi-uimahalli tai kylpylä: Erdinger Weisbrau puraisee terdellä kun musa viihdyttää Sanoisin vielä että pimujen ulkonäkö ylitti kaikki odotukseni artemiksessa Onko tuossa paikassa millainen tautien seuranta?

Tytöt käyvät tietysti testeissä, mutta mistä tietää minkälaisia asiakkaita siellä on. Taudit eivät välttämättä näy, niitä lääkitään ja kuitenkin tarjotaan OWOa. Onko kukaan saanut näissä Saksan parhaissa paikoissa tartuntaa? Tuossa alla raporttia tartunnasta ja frekvensseistä.

Kalervo Kanki tosin tulee väittämään et lääkärintodistus puuttuu ni ei ole syytä uskoo. Minä sairastin tippurin tässä hiljattain. Oli muutenkin tosi pliisu, pientä vuotoa, ei kipua. Huonolla säkälla siis tarttuu. Useimmat tytöt kysyy huoneessa haluatko kumin kanssa vai ilman, ennenkuin ottavat suuhun.

Voit sanoa siinä vaiheessa että kumilla, kiitos. Itse otin kaikki ilman kumia ja voi pojat että hyvältä tuntui. Amelia ja Nina oli vissiin ainoat tytöt jotka ei edes kysynyt kumista, alkoivat ottaan suikkiin vaan. Ja niiden suikkarit oli varmaan parhaita mitä on tullut tässä elämässä koettua. Ettei vaan oltais oltu samaan aikaan Artemiksessa: Otin kyllä siinä paikassa kaikki kumilla. Sen verran vilkas paikka että siellä jos jossain on riskiä.

Voi olla että jäin paitsi upeesta kokemuksesta mutta oma terveys kiinnostaa enempi. Siellä kyllä silmät on kuin flipperipelin pallo. En vieläkään ymmärrä miten niin monilla tytöillä on samaan aikaan niin timmi vyötärö ja silti kivasti tavaraa oikeissa paikoissa.

Ehkä nautinnollisimpia olivat owot, se on kuin peliä Tämä sai ne todellakin yrittämään kovasti. Ei siis mitään pientä lillutusta vaan pistivät "tuulemaan". Varmasti toimii paremmin kuin moni mihin nykyään antavat rahaa. Kirjoitan pitkän tekstin, koska tänne kirjoitetaan liian harvoin.

Perjantaina oli pakko päästä jo päivällä, sillä onhan tuo aina reissun kohokohta. Kitty Sama Emma jota panin viimeksi. Oli muuttunut hieman ja ottanut kai uuden tatuoinnin. Silti edelleen kiva säihkysilmä blondi korkeilla koroilla.

Sovittiin tunnin gfe aika. Se sisälsi kissing, owo, jne. Hyvä etten tukehtunut Meinasin laueta kun ratsasti päällä, sain onneksi pidäteltyä ja tulin lopuksi missionaryssa. Juteltiin lopuksi vielä mukavia. Malesialainen tumma povekas nainen Kävi kai pari kertaa kiusimassa ja halusi mun kanssa huoneeseen. Eksyin loungeen yksin ja sieltähän tuo taas tuli. Kokeilin tissejä ja yllätyksekseni ne ei olleetkaan silikonit.

Juteltiin hetki ja mentiin yläkertaan. Menin sängylle makaamaan ja nainen tuli saman tien päälle ja työnsi tissit naamalle toinen kerrallaan imutettavaks. Sitä jonkin aikaa ja sitten body to body hierontaa ja titfuck. Todella tiesi miten käyttää rintavarustustaan. Suikkari oli ihan hyvä ja panona myös yllättävän hyvä. Missionaryyn tuli lopeteltua hieman ennen ajan loppumista. Puoliksi afrikkalainen, mutta syntynyt ja asunut Saksassa koko ikänsä. Hain loppuillasta loungesta sohvalta.

Todella kaunis hymy, fitti kroppa ja kiva asenne. Eka tumma nainen jota kehtasin nuolla Olihan sitä kiva lipsutella. Tulin ajan lopussa kun tyttö ratsasti päällä. Säästin väärässä paikassa enkä ottanut anaalia extrana. Tuon pienen tytön pepunreiässä olisi ollut kiva käydä.

Aika kului mukavasti tutustuessani panojen välissä kolmikymppisen amerikkalaisen kanssa. Puhuttavaa riitti, koska sama harrastus. Mukavampaa tuolla on kaverin kanssa olla kun yksin, ei sitä kuitenkaan tule koko ajan tytön kanssa oltua. Oli kingi olo kun tyttöjä tuli vuoron perään esittäytymään mulle tai tälle kaverille. Näytti mulle myös paikan gymin alakerrassa jossa käy aina treenaamassa ennen tyttöjuttuja.

Hieman epäilen jaksaisinko itse ensin vetää tunnin tehotreenin ja sen jälkeen vielä rakastella eri tytön kanssa. Ninakin huomasi mut siellä taas ja hyökkäili tissit edellä päälle kun makoilin sohvalla. Oli todella pornon näköinen. Sanoi että lähtöpäivänä panet sitten mua. Lauantaina menin taas, tällä kertaa vasta myöhemmin.

Piti olla parempi ajankohta kuin perjantain, mutta eipäs ollutkaan. Turskia oli paljon enemmän ja suurinosa tytöistä oli varattu. Amelie Kurvit kohallaan oleva 28v blondi. Tuli juttelemaan sohvalle mun kanssa. Ajattelin aluksi etten pane häntä uudestaan, vaikka olikin hyvä viime kerralla.

Jäi siihen varmaan vartiksi juttelemaan ja aloin tuntemaan kovan stondiksen niin aloite yläkertaan menosta tulikin mun puolelta. Oli meikannut tällä kertaa itsensä todella näyttäväksi.

Hyvä bj ja pano taas. Lea Saksalainen silikoni blondi, iäkseen kertoi 26v. Silmät ja katse olivat todella näyttävät siispä jumituin viereen katselemaan kun pelasi jotain peliä ja juttelemaan.

Jossain vaiheessa kysyi haluanko mennä yläkertaan, tottakai halusin. Sanoi että olisi parempi jos ottaisin tunnin ajan. Tein niin ja kyllä se kannatti. Teki kaikenlaisia temppujansa jotka sai kiihottamaan ja kysyi aina onko näin hyvä.

Kiva pano, vaikka pillu ei ollut enää kireä. Koko tunti siinä tulikin vietettyä, välillä panemista ja välillä hj: Käytiin välissä myös molemmat vessassa lol. Uteli parisuhde kuvioista ja yksityiselämästä. Latasin lopuksi kutini missionaryssa kun aika oli lopussa. Lauantaiseen tapaan paikassa oli myös striptease show: Ruoka paikassa oli tällä kertaa yllättävän hyvää molempina päivinä.

Punatukkaista nuorta tarjoilijatarta hymyilytti kun kävin syömässä muutamaan kertaan ja olin taas siellä. Yli kivaa oli taas. Sunnuntaina pidin välipäivän, mutta tänään voisi taas mennä. Maanantaina oli paljon hiljaisempaa kuten yleensäkin. Löytyi silti pari nättiä ja mukavaa naista. Ella 30v venäläinen silikoni blondi Pietarista. Tosi hyvin säilynyt pakkaus, kaunis hymy jne, ikäero huvitti aluksi vähän molempia.

Mentiin ulos panemaan ulkorakennukseen. Tykkäsi pussailla paljon ja työntää tissejään imutettavaksi. Pillu tuntui hyvältä vaikka ikää olikin jo vähän enempi. Juteltiin vielä panojen jälkeen sängyllä nainen päällä. Sofia 27v venäläinen luomu nainen Jaroslavlista. Bongailin sohvalta tällaisen ja juteltiin hetki.

Halusi välttämättä mennä ulos panemaan. Hänellä oli siellä oma suosikki panohuone mihin mentiin. Isohkot luomutissit joilla tykkäsi hieroa. Niinkuin edellinen niin tämäkin tykkäsi pusutella paljon. Suikkari oli ihan hyvää. Pillu tuntui tosi tiukalle. Tuntui nauttivan kun pani lujaa missionaryssa. Tulin lopulta kun nousi ratsastamaan, osasi tehdä sitä tosi hyvin tiukalla pillullaan. Jäätiin juttelemaan vielä pitkäksi aikaa sängylle. Oli sellainen luonnon tyttö, piti paljon suomalaisesta saunasta jne.

Erikoisinta noissa naisissa oli että kumpikaan ei polttanut tupakkaa. Se on harvinaista koska suurinosa noista Artemiksen tytöistä sauhuttelee. Huomenna voisi vielä käydä paratiisissa ennen lentoa takaisin Suomeen. Tänään tiistaina jouduin meneen aikaisempaan, koska joudun kohta palaamaan takaisin Suomeen.

Artemiksessa oli aluksi todella hiljaista kun sinne menin. Pantavaa tyttöä oli vaikea löytää kun paikalla oli ainoastaan muutama tunnettu munahaukka ja sellaisia joita en oikein halunnut panna.

Siispä otinkin aluksi rennosti saunassa parin vietnamilaisen turskan kanssa ja heitin porealtaassa viidet poreet. Tuli tsekkailtua tarjontaa, mutta ei meinannut löytyä mieluista, kunnes tsekkiläinen brunette Prahasta tuli esittäytymään. Nicol Väitti iäkseen 21v. Söpö tyttöhän tuo oli. Hieroi kivasti tisseillä jonka jälkeen bj: Pillu tuntui tiukalta ja parhaalta tuntui kun tyttö tuli päälle.

Ei silti ollut mikään unelma tyttö tämä, vaikka olikin kaunis ja hyvä pano, niin kyseli aina vuoronperään otanko jotakin ekstroja ja ruinasi vielä tippiäkin. En antanut, mutta oli tyytyväinen saadessaan puolen tunnin rahansa, niin olin minäkin. No tämän jälkeen tuli tsekkailtua taas tarjontaa. Panin jo maanantaina merkille että tsekki Ninalla joka saapui samoihin aikohin tänään klubille kuin minä oli taas joku vakio sponsori odottamassa siellä.

Joku rikkaampi mies oli ilmeisesti ottanut muutaman päivän tai viikon ajan hänen kanssaan. No, ainakin on osannut valita hyvän tytön. Yhdessä kohtaa kaksi saksalaista mustahiuksista silikoni tyttöä vilkutti mut luoksensa. Olisivat halunneet kahden kimppaa mihin en suostunut, mutta toista noista tytöistä olin kuolannut jo pidemmän aikaa. Diana Toinen tummahiuksisista saksalaistytöistä. Olin katsellut häntä jo useampana iltana kun olin käymässä Artemiksessa. Esitteli itsensä ja iäksensä kertoi 20v.

Tyttö oli sellainen kaukana tyttöystävämateriaalia olevasta. Tatuoitu ja poltti kokoajan röökiä. Silti jokin siinä vain kiihotti, se katse ja kroppa. Oli todella kaunis ja osasi todellakin meikata hyvin.

No vihdoin koitti totuuden hetki ja pääsin huoneeseen tämän ihanuuden kanssa. Huomasi että oli aika amatööri aluksi, sai melkein kädestä ohjata. Kohta pääsinkin kokeilemaan tytön pillua ja tuntui tosi tiukalta. Pantiin missionaryssa kunnolla pitkän aikaa, jonka jälkeen doggya. Sen jälkeen tytön piti tulla ratsastamaan päälle mutta alkoikin tekemään hj: Teki sitä niin hyvin että tulin raivolla.

Todella seksikäs ääni ja ystävällinen tyttö. Syntymävuodekseen kertoi '94, varmaan eka kerta kun löysin itseä nuoremman hupakon. Pakko myöntää että ihastuinkin sitten pikkuisen tähän tyttöön. Tuli vielä tuijotettua varmaan tunti tätä tyttöä ja vastoin tapojani haettua aulasta pari bisse lipuketta. Kertoi olevansa Hampurista, pitääkin varmaan käydä joskus siellä jos sieltä tuollaisia helmiä tulee. Lähdin parit oluet juotuani haikein mieli Artemiksesta.

Lomat oli ohi ja panot oli pantu. Kiitos rapsoista ja infosta Ite kävin pari vuotta sitten Kävipä niin hassusti että myöhästyin lennolta Suomeen ja sain uuden vasta torstaiksi. Keskiviikko oli vielä hyvää aikaa olla Artemiksessa. Ei muuta kuin nostaan muutama satanen automaatista ja suunta kohti suosikkipaikkaa.

Tulikin oltua yli 10 tuntia siellä eilen. Aivan ensimmäiseksi vein tiistaisen Dianan huoneeseen koska oli pakko päästä vielä panemaan tuota ihanuutta. Ehdittiin tällä kertaa käydä kaikki hyvät asennotkin läpi, ennen kuin tulin. Huomasin että myös pieni Valesca, jonka kanssa olin myös aiemmin, oli tullut takaisin tekemään tienestiä.

Juteltiin ja sovittiin että haen hänet myöhemmin. Muiden huvittelujen jälkeen hain sitten tämän 21v hymytytön yläkertaan. Otin anaalin lisähintaan kuten olimme jo aikaisemmin sopineet.

Tuo tumma prinsessa oli taas melko villi sängyssä. Eri asennoissa kokeiltiin, pilluun ja pepunreikään. Jaksoi ratsastaa päällä hyvin ja hymyillä kokoajan. Otin myös tunnin ajan sitten koska niin ihana tapaus. Lopuksi laukesin tytön sisään missionaryssa. Heittämällä Artemiksen parhaita tyttöjä. Tuo oli kallein setti tähän mennessä. Maksoi euroa, mutta worth it. Tyttökin oli onnesta soikeana kun sai isomman summan rahaa. Illalla vielä eräs tuttu tyttö esitteli mut ystävättärelleen.

Ajattelin jos myöhemmin koeajais kyseisen neidon. Yöllä myöhemmin tuli sitten huomattua sama tyttö sohvalla. Tytön nimi oli Kimi ja oli kotoisin Keniasta. Tumma, kaunis hymy, hyvä kroppa, ikää 22v, ei silti aivan päihitä edellistä. Otin vain normi setin hänen kanssaan mikä olikin hyvä vaan, koska laukesin ennen ajan loppua kun tyttö ratsasti päällä liiankin hyväntuntuisesti.

Jäi vielä pitkäksi aikaa juttelemaan sängylle kaikesta. Oli sellainen musiikki tyttö ja tykkäsi tanssia. Parin suomalaisen kanssakin tuli siellä yöllä juteltua. Morjesta vaan jos tunnistatte itsenne. Juttu pähkinänkuoressa, aina ei ole huono asia myöhästyä lennolta. Siellä ei tainnut vielä pari vuotta sitten olla noita ulkotiloja. Ainakin tytöt on sanonut että ne tuli vasta vähän yli vuosi sitten.

Huikee mesta on joo. Sinne sais muuten viedä poreammeeseenkin tytön jos haluaa. En vaan itse hokannut ehdottaa tytöille sellaista. Pari kertaa tuli iltaisin nähtyä kun joku mies oli tytön kanssa kahden siellä.

Mä muistan kun sä jokunen vuosi sitten esittelit Tallinnan budjettiasi ja se ei ollut paljon se. Samaa mietiskelin muuten itsekin tai sitten on rapsoissa vaan vähän lapinlisää: D Oli miten oli, niin hyviä tarinoitahan noi on. Artemiksessa ei ole ikinä tullut käytyä, mutta näiden Tampereen Pojan ja muiden raposten perusteella ei hassumpi paikka. Saksa ei ole muutenkaan paska maa, monessa muussakaan suhteessa. Seppo Rädyn näköiseen kaveriin nyt ei tosin kannatakaan luottaa. Ei tätä mestaa ja Tallinnaa voi verrata.

Myönnettäköön että nälkä on kasvanut syödessä. Pari vuotta sitten kun olin vielä ihan untuvikko "alan" hommissa niin olin tyytyväinen paljon vähempään. Tuolla on koko talo täynnä tosi hyvännäköisiä tasokkaita, osa aivan mallin näköisiä tyttöjä ja hinnatkin on paljon edullisemmat niin mielelläänhän tuolla sitten pitääkin tyttöjen kanssa hauskaa koko rahalla.

On totta että tulonikin on nousseet vähän tässä parin vuoden aikana, mutta se nyt ei liity tähän aiheeseen. Mulle on aivan sama uskotteko mun juttuja. Itselleni mä tätä kuitenkin teen ja jaan kokemuksiani seksinostofoorumille. Ja se laitanko kaikki rahani ilotyttöihin on oma asiani. Äläs nyt kimpaaannu, kuten sanoin, niin hauskoja juttuja ja informatiivisiakin. Jatka samaan malliin, näitä mielellään lueskelee.

Saksan kokemuksia on vain tasan yksi ja juurikin kyseisestä mestasta muutamia vuosia sitten, eikä paikka näytä siitä paljoa muuttuneen. Ulkoterassi oli myös silloin, aurinkotuoleja ainakin, panoluolia tuskin. Keli oli kyllä sen verran keväinen, että kylpytakki päällä ei tullut pieneen mieleenkään ulos mennä. Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka ja nimenomaan sopiva päiväretkeksi, syö, saunoo, poimii kirsikat kakusta.

Tää mun oli huomio. Ei väite et puhut paskaa. Raportit oli tän forkan parasta antii eikä ne sun vanhat Tallinnan jututkaan mitään roskaa olleet. Itseasiassa kattelin tänään Tampereen Pojan raporttien innoittamana Berliinin lentojen hintoja syksylle, ei ois todellakaan pahan hintaisia. Siitä on muutamia vuosia aikaa, kun kyseisessä kaupungissa olen käynyt ja Artemis ei siis ole mulle entuudestaan tuttu mesta.

No lokakuussa asiaan tulee näillä näkymin muutos ja siitä osittain kiitos kuuluu Tampereen Pojalle: Ajattelin itse vaihtaa välillä mestaa. Vaihtelu virkistää ja olihan tuo jo kahdeksas kerta kun kävin. Ei myöskään jäänyt mitään unfinished bisneksiä tyttöjen kanssa. Ehdin tekemään kaiken mitä halusin ja sovin ihanusten kanssa. Luulen että olen saanut testattua paikan parhaat tytöt. Vaikka tyttöjen vaihtuvuus onkin suurta, niin silti siellä on usein samatkin.

Tytöt ja henkilökunta tuntui tietävän mut jo liiankin hyvin. Että toi on se nuori kaveri Suomesta. Jotkut tytöt joiden kanssa en edes ollut kutsuivat mua jo nimelläni. Olen välillä huono ilmaisemaan itseäni niin korjataanpa vielä pari asiaa ettei jää epäselväksi. Kaikilla naisilla on tietysti korkokengät jalassa siellä. Toisilla on pidemmät korot kuin toisilla. En vaan itse ole niitä miehiä joka kiinnittää naista valittaessa huomion koron pituuteen tai hiusten väriin.

En tiedä mitä ajattelin kun kirjoitin tämän. Taisi mennä turhaksi yleistämiseksi. Vain kolme kymmenestä tytöstä joiden kanssa kävin tällä kertaa sekstaamassa poltti tupakkaa siellä. Ne jotka polttavat tunnistaa helposti siitä että röökiä palaa suht usein kun kävelet heidän ohi siellä.

No jos oli jo kahdeksas kerta lyhyen ajan sisällä, niin suosittelen kyllä minäkin mestan vaihtoa: Ihan jo sen vuoksi, että Saksassa on paljon muitakin hienoja kaupunkeja ja kaikista isoista kaupungeista löytyy vastaavia mestoja kuin Artemis.

Itse voisin suositella Munchenia, todella hieno kaupunki ihan muutenkin ja sieltähän löytyy myös ihan tuoretta rapsaa täältä foorumilta. Tai jos Saksa kyllästyttää, niin käypäs Madridissa tai Barcelonassa seuraavaksi.

Molemmissa riittää nähtävää yllin kyllin ja prostituutti tarjonta on myös hyvää, eikä hintatasokaan ole paha. Matkailu avartaa, vai mitä sanoisit Tampereen Poika: Sehän pitäis joskus lähteä samaan aikaan Artemikseen kun tunnet tytöt ja niiden metkut niin hyvin.

En kyllä sulje pois sitä jos joku haluaisi joskus mennä samaan aikaan Artemikseen. Tuo on niin loistava paikka että kyllä siellä viihtyy. Jos sä denzel olet nyt menossa, niin muista kirjottaa rapsaaki. Yritän säästää seuraavaan matkaan ja testata muita eri FKK klubeja. Tuli oltua Artemiksessa torstai ja perjantai.

Voisi näin jälkeen päin kirjoitella siitä tuoreita kokemuksia. Torstaina oli paikan synttärit. Meno muuttui jossain kohtaa iltaa hulluksi, kun ihmisiä oli niin paljon. Päivällä kun porukkaa ei vielä ollut paljon, otin puolen tunnin ajan Valescan kanssa.

Tyttö oli ottanut tatuointeja, muuten sama fitti kroppa ja söpö ainainen hymy, sekä palvelualttius olivat kuitenkin säilyneet ennallaan. Oli kivaa panna pitkästä aikaa. Ulkona oli tarjolla paljon erilaisia grilliherkkuja pitopalvelun toimesta. Ilotulitteitakin ammuttiin yhdessä kohtaa iltaa.

Ilmaista Heinekeniä tuli litkittyä ihan tarpeeksi. Sattuipa siinä suomalaistakin juttuseuraa yhdessä vaiheessa iltaa. Yöllä myöhemmin törmäsin taas Afrikan tähteen.

Eli tyttöön, joka käytti nimeä Kimi. Otettiin tunnin gfe setti huoneessa. Palvelu oli taas erinomaista ja tyttö sai äkkiä vehkeen toimiin hyvästä jurrista huolimatta, kun aloitettiin hommat tuttuun tapaan 69 asennossa. Tuntui taas ihan liiankin hyvältä hänen piukassa pillussa, mutta kestin sentään yli puoli tuntia aktionia ennen kuin maattiin ja halailtiin loppuaika.

Poistuin vähän myöhemmin klubilta tyytyväisenä, vaikken sinä päivänä uusia tyttöjä kokeillutkaan. Perjantai oli mukava siitä, että paikka oli taas rauhallisempi. Menin jossain kohtaa loungessa söpön blondin viereen makaamaan ja tekemään tuttavuutta. Mandy 27v, timmikroppainen tyttö Itävallasta. Erittäin huomaavainen neito ja osaa tarvittaessa olla villimpikin tapaus sängyssä. Kokeilin hänen kanssaan ekaa kertaa panojen lisäksi cif.

Otti hyvin satsit naamalleen, vaikka osa lensikin lattialle. Myöhemmin yöllä Sharon niminen 23v punapää Unkarista tuli halailemaan ja pussailemaan ehdottamalla huoneeseen menoa. Otin vain puoli tuntisen ja silläkin hinnalla sai panna tyttöä sydämmen kyllyydestä. Teki alussa selväksi, että tunnin ajalla olisi tehnyt jonkinnäköistä spesiaalia.

Tämän tytön jälkeen kävi sitten reissun ainut huono tyttökokemus saksalaisen Sani nimisen n. Sai häntäkin panna, mutta palvelu oli kehnoa ja hopun omaista. Lopetettiin hommat kesken ja tuli maksettua pienet oppirahat. Toivuin kuitenkin tästä tapauksesta jonkin ajan päästä, kun näin taas Mandyn ja otin häntä heti kädestä kiinni.

Ymmärsi että haluan häntä nyt ja kohta oltiinkin taas yläkerrassa panemassa. Meillä kai vain kohtasi kemiat todella hyvin ja nautittiin toistemme seurasta pidempäänkin kuin puoli tuntia, vaikka maksoin normaali puolikkaasta.

Yöllä tutustuin erään kanadalaisen kanssa, joka osottautui alan miehiksi ja meni varmaan kolme tuntia jutellessa kaikesta mahdollisesta. Kello oli noin puoli viisi yöllä ja siinä ihmeteltiin ehtisköhän molemmat vielä tyttöjen kanssa huoneeseen. Kimi tuli sitten yhdessä kohtaa halaamaan ja olin myyty. Liian vähän huoneita tyttö- ja miesmäärään suhteutettuna, joutuu odottelemaan.

Seksin jälkeen tyttö tulee mukaan eteisen tallelokerolle jossa maksu suoritetaan. Paikasta löytyy myös kaksi pornoelokuvateatteria joissa voi harrastaa seksiä muitten nähden. Valitettavasti iso tyttömäärä ei korvaa laatua, parempaa palvelua ja rennompaa meininkiä löytyy läntisemmästä Saksasta. Pitäähän Artemis nähdä jos Berliinissä on mutta tätä varten Berliiniin ei kannata matkustaa. Around officials of police, prosecutors, customs and tax police engaged yesterday evening shortly before There were six arrests.

For months, had been determined in the greatest secrecy. After an ex-prostitute got out and the authorities served as a star witness, the investigators gathered incriminating evidence. Officially emphasize the operator of luxury puffs that the prostitutes work independently. Sometimes there are up to a hundred women a day. After image information the investigators but have collected evidence showing that women were employed actually. It is said to have given a fixed set of rules, shift schedules, price controls, checks and penalties.

In addition, four housekeepers were arrested. They should have taken care of in order that the prostitutes nachkamen the specifications. After image search, investigators discovered several EUR cash and connections to the "Hells Angels". So some of the rockers women should have sent in the class brothel for purchase. The raid could be the end of the "Artemis". After image information the Trade Licensing Office will make up shop today.

It was about tax evasion, illegal employment and human trafficking. Minun veikkaus on, että Saksan tilanne muuttuu pian. Kieltolakia tuskin tulee, mutta lainsäädäntöä tiukennetaan.

Ja jos suljetaan niin avataanko uudelleen ja milloin. Originally Posted by EasternFucker. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 27 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 9 of Find all posts by GopherRusso. Find all posts by EasternFucker.

Gfe seuralainen http www fkk artemis de

AMATÖÖRI PORNO KUVAT CHAT PORNO

  • Published On : Saturday, December 30, 2017 11:34:16 PM ago on 31.12.2017
  • Author By :
  • Last Updated : January 19, 2018 @ 1:13 am
  • In The Categories Of : Casual Dating Vaasa